Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Jak pierwszy raz uprawialiście seks to się bardzo wstydziliście siebie nawzajem?

Polecane posty

Katherine - widzę, że Ty na dwa fronty... ;) Ja na początku, przy intymniejszych kontaktach z moim chłopakiem też się wstydziłam, ale z czasem, widząc, nie tylko akceptację ale i ten... żar, pożądanie w jego oczach, wstyd odchodził.... Jaka szkoda, że teraz będę musiała budować to wszystko od nowa; przyzwyczajać się do spojrzeń innego mężczyzny... :/ Moim zdaniem, jeśłi między dwojgiem ludzi jest udzucie to wstyd, jeśli jest to tylko maleńki, wynikający ze skromności - jeśli czyję się akceptację drugiej osoby, nie ma mowy o blokującym wszystko wstydzie...

25-latkaaa 🖐️ Masz rację co do tego wstydu :) Kurka, a tak blisko byłyśmy "teges" ;D

Gość lss malina
mój pierwsyz raz był jak miałam 21 lat i pamiętam że się wstydziłam, szczególnie że zrobiliśmy to na pieska więc musiałam wypinać pupę i to przy świetle.

Gość siątek85
Ja tez tak byłam rozdziewiczana - od tylu :) Wstydziłam się ale sie zgodzilam.

Gość zielona_fala
tak ,to chyba normalne uczucie z jednej strony pragniesz ,chcesz tego a z 2 wstyd przecież nie musisz się do rosołu rozbierać i pod kocykiem czy kołderką leżeć albo przy zasłoniętych oknach albo tylko przy nocnej lampce

Gość taa albo możecie nałożyć
dresy i zrobić sobie dziury nożyczkami. Ty zielona_fala jak coś pierdolniesz to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać z twojej niezmierzonej głupoty.

Gość taa albo możecie nałożyć
dresy i zrobić sobie dziury nożyczkami. Ty zielona_fala jak coś pierdolniesz to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać z twojej niezmierzonej głupoty.

Gość Sensor
może spróbuj użyć feromonów www.dyskrecja.pl/sklep.php/k99-dla-Panow.html?

Gość dafnekasiotek
Ja tez sie troche krepowałam bo bylam niewydepilowana i robilismy to w ciagu dnia przy swietle, a planowalam ze sie wydepiluje. ale sie okazalo ze mój zarost sie bardzo podobal.

Gość kasztelann
Przejżyj ofertę wibratorów: www.dyskrecja.pl/sklep.php/k68-Wibratory.html