Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezeli bede

WODA UTLENIONA POMAGA?

Polecane posty

Gość jezeli bede

nia smarowac ciemne pojedyncze wloski wokol sutkow to stana sie jasniejsze ? chwytam sie wszystkich sposobow, bo nie chce ich wyrywac ;/

Gość a nie lepiej
wyrwać i miec spokój?

Przeciez te wloski nie sa duze ... przynajmniej u mnie ... jezeli sie pojawiaja to wyrywam je penseta i koniec problemu ;)

Gość jezeli bede
troche zainteresowalam sie tym moim problemem i czytalam rozne wypowiedzi dziewczyn gdzie twierdzily,ze po wyrywaniu jest jeszcze gorzej tzn rosnie ich wiecej (nawet na tych miejscach skad nie byly usuwane) i sa sztywniejsze i grubsze

Gość tak oczywiście to logiczne
jak wyrywasz włosa to jego zarodki rozsiewają się wokoło i potem wyrasta kilka nowych włosów na jego miejsce :D

Gość kiedy sie goli wlosy to mozliw
ze rosna mocniuejsze i szybciej rosna ale penseta spokojnie mozesz wyrwac

No co ty! Przeciez ty je wyrwiesz a nie ogolisz ;) Ja jakos wyrwalam kilka razy i koniec problemu ... a co do wody utlenionej to nic Ci one nie poradzi, niestety ... niby niektorzy mowia ze rozjasnia ale nie liczylabym na jakiekolwiek efekty

Gość jak sie goli
to kijowo a jak wyrwiesz to wyrywasz wloska z cebulka wwooniej odrasta i w ogole mam takie waski i trza czasem wyrwac=D

Gość jezeli bede
heh nie wiem czy to logiczne czy nie, ale tak czytalam, bo nie znam tego z autopsji ;) ok skoro tak radzicie to moze i racja, ze woda to pic

Gość jak sie goli
a woda to vczysty banal:(

Gość no jak nie jak tak.
brwi tez wyrywasz i odrastaja... na sutkach tez odrosna i to 10 razy wiekszei czarniejsze

Hehe z ta woda to troszke prawdy jest ;) Jak bylam w podstawowce to moja mama nie pozwolila mi pofarbowac wlosow ;) Uwazalam ze jestem juz dojrzala na zmiane koloru i wylalam sobie na glowe cala butelke wody utlenionej ... niestety efektu nie bylo ... nastepnego dnia wstaje ... ulala ;) Zawsze mialam brazowe wlosy a rano moje wlosy mialy taki jasno brazowy kolor z lekka domieszka rudego ;);) Na szczescie bylo lato i rodzina stwierdzila ze to napewno od slonca :D:D:D

No brwi owszem odrastaja ale wcale nie ciemniejsze ... to sa pojedyncze wloski ktore trzeba wyrwac, nic innego nie pomoze ;)

Gość no jak nie jak tak.
ja wyrwalam 1 i teraz wyroslo w tym miejscu 3

To tez zalezy od umiejetnosci wyrwania ... wlos mozna wyrwac bez cebulki, dlatego potem sa takie sytuacje .... jezeli regulujesz brwi to nie wyrywaj ich raptownie i nagle ... pociagnij lekko i \"wyciagnij\" caly wlosek ... ja tak robie i nie mam problemow ... zreszta kosmetyczki tez w wiekszosci przypadkow stosuja ta technike ;)