Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Krótka piłka. Która mnie chce?

Polecane posty

Gość jak jestes brunet
w końcu cie znalazłam ;)

Gość elvirra
a "uwlosienie" dolnych parti jak tam?

Gość elvirra
kurcze a ja nadal nie wierze :P

Gość Facett..
elwira masz racje bierz go... ale nie wirtualnie :)

Gość jak jestes brunet
a ja uwierzyłam,mój ci on

Panie Boże wszechmogący! a moze to ma sens?

Gość elvirra
to nie ja go biore ja jeszcze nie wierze :)

Owłosienie dolnych partii ma się bardzo dobrze. Taka kępa a jeden z nich (znaczy się włochów;) ) jest jakiś zmutowany i urusł dwa razy dłuższy niż pozostałe. Nie wyrywam go, a niech sobie rośnie taki odmieniec. Co ciekawe inne okresowo wypadają a ten się trzyma zawzięcie już przynajmniej rok abo i dłużej:) Ale tak kępa i tak nie ejst w stanie zakryć armaty, która jest w niej zakamuflowana. Ja tam się nie znam ale długości toto ma 17 cm a średnicy, jeśli dobrze pamiętam jakieś 40 mm;) Z takiego działa to już chyba można zestrzelić nawet samolot;)

Gość elvirra
super ze kepka sie ma dobrze :) nie cierpie "lysych palek":P jak ciacho to musi byc z kremem a ty ten krem tak marnujesz !?

Gość Spiritualized
skąd jestes ? i skąd ten brak dziewczyny?

Gość bo dziewczyna została
zakopana w ogrodzie, ponieważ była niedobra, gorzka, kwaśna, jakaś taka choojowa

ano marnuje, to mój największy dramat życiowy Ale w sumei całe moje dotychczasowe życie to rodzaj postu, po którym, kiedy bedę miał już moją upragnioną księżniczkę, będę się nią upajał i rozkoszował kazdym kęsem. A nie jak ci, którym to przyszło zanim pomysleli. Ja długo czekam. Przynajmniej mam nadzieję, że tak będzie. Ale jak czytam tu, jak niektóe kobiety lubią seks, to wydaje się, że moje nadzieje mają szanse pięknej bajkowej wyśnionej realizacji. Ja jestem jak ktoś kto ma ciasktko ale przedłuża przyjemność, tylko na nie patrząc a nie pożerając go odrazu:)

Gość elvirra
ehhh... ja jem pierwsze ciastko lapczywie, zachlannie a dopiero drugim sie delektuje ;)

Gość elvirra
eee tamm kosmata od razu ;)

Gość elvirra
2 wiecej niz ty :)

Gość Spiritualized
ale konkretnie skąd, ze z polski to wiadomo :P

;) Kurde, znowu późno i kolejny dzień zmarnowany:( Muszę się wreszcie wziąć do roboty. teraz to już nie przelewki... Czemu ja tak robie, że zamiast wziąc się do roboty to albo siedze na kafeterii albo...robie inne brzydkie rzeczy. A tak, spełniłbym swoje obowiazki i mógłbym np spotykać się z ludźmi, z dziewczetami w realu... No głupota jak nic głupota i stare przyzwyczajenia. Z czasów kiedy i tak nie musiałem dbać o posiadanie wolnego czasu, bo nie wierzyłem że moze mnie spotkac szczescie. Ale świat się nie kończy na 6 lipca 2007 roku. Bedzie jeszcze mnóstwo dni i nocy. I może któryś dzień albo noc przynesie coś pięknego:)

Gość elvirra
ja marnuje tu dopiero 3 dzien ale juz wiem ze to cholerstwo wciaga :)

Spiritualized Nawet gdybym Ci powiedział skad jestem to nie mógłbym się np z Tobą spotkać. Nie mógłbym tak ujawnić się po tym wszystkim co tu napisałem o masturbacji, o nieposiadaniu dziewczyny i o mnóstwie innych rzeczy. Z resztą większość osób z tego forum pilnie strzeże swej prywatności, czyż nie? W rzeczywistości jestem inny. Nie rozmawiam z nikim na takie świnskie tematy.:)

Gość Spiritualized
no jak uwazasz, swinskie to dla mnie nie są; ale fakt, ze niektorych nie stac na szczerosc w realu i necie rownoczesnie. okey ja uciekam, w kazdym razie powodzenia w znalezieniu fajnej kobietki.

Gość elvirra
ale jak to w koncu z toba jest? jestes ciacho czy nie?

No chyba jestem, podobam się wielu dziewczynom, widzę to. Jestem wysoki, nawet bardzo. W podstawówce i liceum wiele dziewczyn mnie podrywało, niektóre nawet bardzo natarczywie. JEdna mnie zaprosiła do domu. Byłem u niej, potem sie obrazila. Jak sobei to wszystko przypomne to naprawde przechodzą mi wszytkie kompleksy i mysle sobie, jak moglem byc tak zakompleksiony przez lata. Ale moje kompleksy utworzyly sie nie przez dziewczyny tylko przez chlopakow. Nigdy nie byłem tardzielem, bylem zawsze wrazliwy...i oni mogli ze mna robic co chcieli, dokuczac mi, wyzywac sie. Oczywiscie potem juz sobie mniej pozwalalem,ale pietno podstawowki na dlugie lata wrylo sie w pamiec, takie poczucie bycia nic nie wartym. Nawet to, ze przez te wszystkie lata dziewczyny sie mna interesowaly nie pomagalo. Zawsze myslalem, ze widocznie sie pomyliły, ze im sie spodobalem, ze gdyby sie dowiedzialy jakim jestem mięczakiem to by mnie nie chcialy. A okazuje sie, ze podobno moej cechy wewnetrzne rowniez sa bardzo poszukiwane. Ale wsrod starszych dziewczyn a moze mlodych kobiet:) Naprawde mam nadzieje, ze moj stan zmieni się i zmieni sie cale moje zycie:) to bedzie piekne:)

Gość elvirra
no coz :) wiec nie marnuj sie przed komputerem tylko rusz zgrabny tyleczek i szukaj kogos do przytulanek :) a tak wogole to masz czarniutkie oczka?

Gość elvirra
no to chyba nie ciacho a cukiereczek jestes i w dodatku nierozpakowany - mniaaam :D