Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gryglus

Czy ktoś zna zespół Bez drinka

Polecane posty

Gość gryglus

Sa z województwa dolnośląskiego. Jezeli u kogoś grali prosze o opinie.

Gość nie no bez przesady
takich nie ma...:o :-p

Gość gryglus
Są !!!! I podobno naprawdę nie piją na weselach. Ale chciałabym wiedzieć jak grają.

Gość gryglus
Tak ze świedodzić. A możesz dać jakiś link do tych stron. Jakie były opinie?

Jeżeli jest to nazwa kapeli,..no to bardzo oryginalne.Bez drinka.,to coraz większa przypadłość solidnych,nowoczesnych kapel,grających muzyczkę do tańca...

Gość gryglus
Tak jest to nazwa zespołu:)

Gość anuulaa
Byłam na weselu z ta orkiestrą i powiem, że bardzo fajnie grają. Zespół składa się z 4 osób, w tym 1 kobieta. Nie wiem, czy rzeczywiście nie pili, bo nie zwróciłam na to uwagi. Zespół świetny, prowadzi wiele gier i zabaw. Bardzo sympatyczni ludzie.

Gość 9865767
chyba z wałbrzycha

Gość abstynentka
tu chodzi o nazwe zespołu bez drinka czy szukasz zespołu który nie pije alkoholu. bo jesłi ci chodzi o niepijący na napewno TWIST. u mnie grali i nawet po kieliszku się nie napili. graja też rewalacyjnie. jeżeli jesteś zainteresowany(-ana_ to to jest ich numer 691243335

Gość smakoszka gorzaly
ja także widziałam w akcji zespół "Bez drinka" i powiem ze mnie sie nie podobali...dziewczyna ujdzie,ale faceci to porazka :o

Gość aiv
znam ich osobiście są rewelacyjni i w pełni profesjonaliści. Są ze Świebodzic i Kamiennej Góry. (nikt w tym składzie nie mieszka w wałbrzychu-uwaga na tych co się pod nch podszywają) Bawi się przy nich super. I na pewno nie piją alkocholu ani w życiu zawodowym jak i prywatnym:))) W 100% polecam

Gość dżim
Bawiłem się przy tym zepole"BEZ DRINKA" i mi osobiście się podobali, a szczególnie gitarzysta, nieźle wycina na tym wiośle i to gra na żywca bez żadnych dyskietek itp. Naprawde gra super. Reszta tez fajna, no moze oprócz wokalu dziewczyny bo jedzie troche po sąsiadach ale generalnie brzmią fajnie. Polecam

ja byłam kiedyś na weselu gdzie orkiestra nie piła i to w dolnośląskim, ale niestety nie pamiętam nazwy zespołu bo to 6 lat temu było. Ale powiem że grali zajebiście, jedna z lepszych imprez na jakiej byłam. Poszukaj wodzirejów którzy prowadzą niealkoholowe wesela może. Ale oni są drożsi od tych pijących.

...to dość dawno.!I wtedy ktoś nie pił????Tak ,tak rynek wymusza pewne zachowania...pochłoniętych pracą...,za którą dość solidnie płacą:):):):)

Gość ellap
Nie wiedziałam, że mogą pić. U nas nie będą.

Gość mika7807
ja miałam ten zespół na swoim weselu są świetni. nie piją i super zabawiają gości. wszyscy super się bawili.Zespół jest ze Świebodzic POLECAM

Gość jarekuk
zespó rewelacja grali u nas na slubie tyle bawiácych sie osób jeszcze nie widziaem a to co wyczyniajá w kosciele to poprostu brak slow. polecam w 100% zamiast organisty

Gość jarekuk
aha i zespol w 100% nie pijacy

Gość nicola009
Zespół jest super,najlepszy jaki kiedykolwiek widziałam i słyszałam,grali na moim weselu.Wszyscy świetnie się bawili.Moi znajomi też ich wzięli i już niedługo znowu będę się bawić z nimi,extra.Pełna profesja.Są ze Świebodzic. Bardzo polecam :))

Gość deathvader
Oni graja na weselach, grali u mojego kuzyna! Gitarzysta jest świetny, marnuje się, spokojnie mógłby grać w wielkich zespołach. A graja fajnie polecam jeśli ktoś organizuje wesele!!!

Gość TheMelodyAddict
Miałam ten zespół wczoraj na mojej studniówce - grać, może i grają dobrze, u mnie królowało Kombi, nie wiem, szczerze mówiąc, czy rzeczywiście zawsze najbardziej w ich repertuarze gustują. Też trochę przykro, bo rozkręcili się dopiero na sam koniec, kiedy już nogi bolały niemiłosiernie i ciężko było wywijać na parkiecie. Jedna taka część muzyczna zaczynała się zawsze wolnym kawałkiem, 'przytulańcem', potem leciały szybkie. Najbardziej jednak zraził mnie fakt, że było dużo przerw. Średnio po 5 piosenek, potem przerwa trwająca coś ok. kwadransa. Szykowałam się, szczerze mówiąc, na trochę większy ogień i więcej uderzenia. W ostateczności mogą być. Na ich stoliku rzeczywiście nie widziałam żadnych kieliszków, acz też specjalnie się nie przyglądałam. Ale raczej bym zauważyła.

Gość Sypek17
Nicola009 miałabym do Ciebie prośbę - czy mogłabyś wysłać mi na maila choć kawałek filmu z Twojego wesela, żebym mogła zobaczyć ten zespół w akcji, bo słyszałam ich, ale nie widziałam jaki mają kontakt z ludźmi i jak prowadzą wesele. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam :)

Gość Sypek17
hejka TheMelodyAddict, może Ty mi pomożesz, bo niestety Nicola mi nie odpowiedziałam.....może mogłabyś przesłać mi jakiś kawałek filmiku jak ta orkiestra spisuje się z publicznością - a może masz gdzieś w necie taki filmik będę bardzo wdzięczna =) Pozdrawiam serdecznie

Gość Damajanti
Grupa muzyczna Bez Drinka jest naprawdę godna polecenia. Mają świetny repertuar,doskonale prowadzą imprezy i najważniejsze NIE PIJĄ ALKOHOLU! Ewa i Mirek są moimi znajomymi, są niezwykle sympatyczni,ciepli i zawsze uśmiechnięci. Mieszkają w Świebodzicach. Kontakt z nimi podany jest na stronie www.planujemywesele.pl obsługują nie tylko wesela ale też inne imprezy typu Andrzejki czy Sylwestra.Polecam!!!

Gość gość
Miałem przyjemność poznać osobiście członków tego zespołu na jednym z wesel.Siedzieliśmy razem przy stoliku i moge ręczyć za to że nikt z nich nie tyka kieliszka :) nikt z nich nie pije,to prawda ! Świetny zespół,przeprowadza wiele ciekawych konkursów i oczywiście super grają, czuć klimat.Polecam !

Gość gość
fajnie grają to prawda i nic nie piją a nawet mało jedzą,u kuzynki sami prosili by im dać połowę menu bo i tak nie mają kiedy zjeść,jedynie co można do nich sie doczepić że ubierają się jak na karnawał a nie na wesele

Gość gość
żeczywiście na zdjęciach w galerii wyglądają jak w cyrku

Gość gość
Ja polecam zdecydowanie zespół muzyczny Zespół Tango z Wałbrzycha. Dzięki nim goście na weselu mojej kuzynki świetnie się bawili. Dodatkowo mają świetne brzmienie i super głosy także zespół serio godny polecenia! Zostawiam info jakby ktoś chciał się zapoznać! http://www.oprawa.gdziewesele.pl/Zespol-DJ/Zespol-Muzyczny-Tango-z-Walbrzycha.html