Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Dlaczego jestem aż tak wybredny, że prawie żadna dziewczyna mi się nie podoba?

Polecane posty

Gość mecenas karol
może jesteś brzydki i masz małego dlatego żadna cie nie chce.

Gość mnie to sie prawie
zaden facet nie podoba. Jakie ci sie podobają?

Nie dlatego nie miałem dziewczyny aż do teraz. Kiedyś było inaczej. Dziewczyny mi się podobały ale byłem przekonany, że ja się nie nadaję, żeby mieć dziewczynę. A teraz jak na złość. Uważam już, że się nadaję ale prawie żadna dziewczyna mi się nie podoba:(

Gość agnesina
bo ta fajniejsze znalazly sobie juz odpowiednich chlopakow

Gość agnesina
a tobie zostaly niedobitki

Trudno to opisać. Poprostu z twarzy musi mi się podobać. W sumie często dziewczyny, które mi się podobaja powszechnie są uważane za ładne ale nie zawsze tak jest. Ja się podobam wielu dziewczynom, tylko żadko która dziewczyna mi się podoba.

Gość agnesina
przestaw sie na chlopakow

Gość znajdx zdjecie takiej co ci si
podoba i wklej na forum,moze znajdzie sie podobna do niej

Gość agnesina
nie zawsze milosc i spodobanie sie musi byc od pierwszego wejrzenia. moj maz tez nie spodobal mi sie za pierwszym razem a teraz nie wyobrazam sobie zycia bez niego. gdybym go wtedy zostawila to pewnie inna by go wziela a ja teraz bym byla teraz zgorzkniala stara panna a tak jestem szczesliwa i zakochana.

Gość croll
hehe to jeszcze nic... mi nawet jak sie podoba jakas, to nie wzbudza we mnie juz zadnych uczuc, emocji itp, a tak poza tym po moich doswiadczeniach, po tym co widze slysze czytam, w kazdej widze, probuje widziec wyrafinowanie, wyrachowanie, puszczalskosc, zdradliwosc, materializm, pustke w glowie :(

Gość to jest tylko
takie tlumaczenie sobie,ze nikt ci sie nie podoba, po prostu nikt cie nie chce i bez zadnych pomowien; mam to co ty, tez sobie tlumacze , ze jestem wybradna :P a swoja droga jak masz niby kogos spotkac jak polowa topikow na kafeterii jest twoja i boschesh ty moj, nie chcialabym miec faceta,ktory tylko marudzi zajezdza tu tylko tym,ze desperatem jestes, a tacy faceci odpychaja

Gość fder
wlasciwie to samotna kobieta w wieku 25 lat ma wieksze powody do obaw niz mezczyzna w tym wieku .Bo facet moze nie miec dziewczyny przez to ze byl zbyt malo odwazny by jakas poderwac.KOibeta jezeli nie jest poderwana do tego czasu moze czuc sie malo atrakcyjna.Z facetem nie dokonca tak jest , bo kobiety jednak zadziej podrywaja niz mezczyzni.

Gość fder
facet ktory ma 25 lat nie musi byc zdesperowany, bo nawet jesli jest atrakcyjny to dlatego kobiety rzadziej podrywaja moze byc samotny.Kobieta ktora nigdy w zyciu nie byla podrywana , a ma 25 lat ma prawo sie czuc sfrustrowana.

Gość fder
to moze ja odpowiem.Wyglada na sympatyczną , chociaz nie jest jakos specjalnie urodziwa.Nie wystarczy miec urode nalezy byc otwarty .TA kobieta taka jest wiec mimo swojego przecietnego wygladu jest atrakcyjna.

Gość fder
to moze ja odpowiem.Wyglada na sympatyczną , chociaz nie jest jakos specjalnie urodziwa.Nie wystarczy miec urode nalezy byc otwarty .TA kobieta taka jest wiec mimo swojego przecietnego wygladu jest atrakcyjna. To odpowiedz na pytanie z tego linku : http://film.onet.pl/seriale/0 ,53412,6,1,galeria.html

Gość fder
sympatyczna dziewczyna nawet jesli jest przecietnej urody moze byc duzo bardziej atrakcyjna od wrednej ,ale pieknej kobiety.

Gość fder
dziewczyna linku jest srednia .TAka jak widuje sie codziennie na ulicach.Tylko bardziej umalowana .Wlosy wszystko jest robione. Niestety dobre makijaz nie zrobi z zadnej kobiety pieknosci.Nie jest brzydka ,ale na ulicy widuje sie duzo ladniejszych czy brzydszych kobiet .Ot laska na ktora nie zwrocisz uwagi gdy kolo ciebie przejdzie ,ale ma w sobie cos.

Gość 88Monka
moze masz jakis uraz psychiczny do kobiet..albo za duze wymagania.. zadna nie moze Tobie sprostac bo nie wiadomo czego szukasz.. kiedys tez tak mialam ze zaden mi sie nie podobał a z wielkiem juz nie chcialam faceta by mnie nie skrzywdzil..albo tez mialam tak ze podobal mi sie jeden dzien a pozniej go olewalam.. to juz mamy tak jak sobie w glowce poukladamy..ale wiem ze zawsze bedzie cos Cie odpychac od dziewczyn na pierwszy rzut oka Ci sie spodoba a pozniej przestaje.. ale Ci to przejdzie mowie Ci

Gość a ja tam mam wszystko w d****
a ja kiedys chcialem miec kogos a teraz a teraz mam to juz w d***e pszetalo mnie to obchodzic pszyzwyczailem sie do takiego zycia