Mewa again 0 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, przelot napisał: Czemu zabrałeś lezakowi anastejżię? Masz wyrzuty sumienia? Chyba jedynie że nie uwolniłem świata od ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 170 Napisano 6 godzin temu 32 minuty temu, Mewa again napisał: Chociaż rzut oka na pierwszą stronę każe sądzić, że... tak samo jak zawsze Coś się działo ciekawego przez ostatnie... dwa miechy? Mewa jak ma na imie widmok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 116 Napisano 6 godzin temu 28 minut temu, Mewa again napisał: Babka jest, Elcia jest, odleżyna też... Widzę że jest Siur I Widmo, ale jest też chyba niemało podszywów, których nie chce mi sie nawet rozszyfrowywać. Pod jakim nickiem dziś pravol lata? A pravol lata pod takim jak mój bo zrobił podszywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 0 Napisano 6 godzin temu Już zapomniałaś niemoto? Dopiero co w poprzednim wątku jeszcze pamiętałaś. Qrfa, jaki alzheimer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coprobo 28 Napisano 6 godzin temu jak smakuje klamka od mieszkania kasi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 170 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mewa again napisał: Już zapomniałaś niemoto? Dopiero co w poprzednim wątku jeszcze pamiętałaś. Qrfa, jaki alzheimer. W którym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 0 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: A pravol lata pod takim jak mój bo zrobił podszywa. Tak Elcia, zauważyłem. W sumie nihil novi sub sole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 170 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mewa again napisał: Tak Elcia, zauważyłem. W sumie nihil novi sub sole. Habemus papam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 116 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mewa again napisał: Tak Elcia, zauważyłem. W sumie nihil novi sub sole. Wiesz ze lezak wypisuje że podobno pojechales do anastazji tico i z żałobą pod paznokciami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coprobo 28 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Wiesz ze lezak wypisuje że podobno pojechales do anastazji tico i z żałobą pod paznokciami? *kasi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 0 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Wiesz ze lezak wypisuje że podobno pojechales do anastazji tico i z żałobą pod paznokciami? Gdybym miał przywiązywać wagę do tego co leżak pi...li... Wyprowadź mnie z błędu jeśli się mylę, ale chyba dalej obwinia mnie o swoje spie...ne życie, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 26 Napisano 5 godzin temu Nawet byla tu Anastazja nie tak dawno temu i leżak nie zauważył a mial potem pretensje do Elki że go nie poinformowała xD 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 116 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Mewa again napisał: Gdybym miał przywiązywać wagę do tego co leżak pi...li... Wyprowadź mnie z błędu jeśli się mylę, ale chyba dalej obwinia mnie o swoje spie...ne życie, prawda? Dokladnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miałem loda tak 8 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Mewa again napisał: Gdybym miał przywiązywać wagę do tego co leżak pi...li... Wyprowadź mnie z błędu jeśli się mylę, ale chyba dalej obwinia mnie o swoje spie...ne życie, prawda? Podszyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miałem loda tak 8 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Dumb napisał: Nawet byla tu Anastazja nie tak dawno temu i leżak nie zauważył a mial potem pretensje do Elki że go nie poinformowała xD Przecież to nie newa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 116 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miałem loda tak napisał: Podszyw Nie sondze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miałem loda tak 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie sondze. A ja wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 27 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Miałem loda tak napisał: Przecież to nie newa Masz rację. To nie on. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miałem loda tak 8 Napisano 5 godzin temu To ten zjěb munek pewnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 116 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Miałem loda tak napisał: A ja wiem Skąd? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miałem loda tak 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Skąd? xd A pod koniec jak odchodzil sobie pogadaliśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 0 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie sondze. Temu piwniczakowi juz się tak mózg zlasował, że nie odróżnia podszywa od prawdziwego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 116 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mewa again napisał: Temu piwniczakowi juz się tak mózg zlasował, że nie odróżnia podszywa od prawdziwego No mi tam wyglądasz autentycznie, a raczej rzadko się mylę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miałem loda tak 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mewa again napisał: Temu piwniczakowi juz się tak mózg zlasował, że nie odróżnia podszywa od prawdziwego No munek spíerdalaj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 0 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No mi tam wyglądasz autentycznie, a raczej rzadko się mylę. No, jeśli się mylisz, to nie tym razem. Leżak to jednak większy niedorozwój niż mi się pierwotnie wydawało. W sumie nawet przeszły mi jakiekolwiek wyrzuty sumienia, bo on nawet nie zdaje sobie sprawy że niczego u tak naprawdę nie rozwaliłem. Po prostu niczego nie było... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabulaBoża 27 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mewa again napisał: No, jeśli się mylisz, to nie tym razem. Leżak to jednak większy niedorozwój niż mi się pierwotnie wydawało. W sumie nawet przeszły mi jakiekolwiek wyrzuty sumienia, bo on nawet nie zdaje sobie sprawy że niczego u tak naprawdę nie rozwaliłem. Po prostu niczego nie było... A czemu z tania divka na randki chodziłeś? Bo to jest zagwozdka jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coprobo 28 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mewa again napisał: No, jeśli się mylisz, to nie tym razem. Leżak to jednak większy niedorozwój niż mi się pierwotnie wydawało. W sumie nawet przeszły mi jakiekolwiek wyrzuty sumienia, bo on nawet nie zdaje sobie sprawy że niczego u tak naprawdę nie rozwaliłem. Po prostu niczego nie było... nie, pisałeś jej cały czas że leżak nie ma milionów i ci uwierzyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miałem loda tak 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mewa again napisał: No, jeśli się mylisz, to nie tym razem. Leżak to jednak większy niedorozwój niż mi się pierwotnie wydawało. W sumie nawet przeszły mi jakiekolwiek wyrzuty sumienia, bo on nawet nie zdaje sobie sprawy że niczego u tak naprawdę nie rozwaliłem. Po prostu niczego nie było... Weź się wyloguj wstydu oszczedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 116 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mewa again napisał: No, jeśli się mylisz, to nie tym razem. Leżak to jednak większy niedorozwój niż mi się pierwotnie wydawało. W sumie nawet przeszły mi jakiekolwiek wyrzuty sumienia, bo on nawet nie zdaje sobie sprawy że niczego u tak naprawdę nie rozwaliłem. Po prostu niczego nie było... Wiem, ja mu ostatnio nawet proponowalam że mu zasponsoruje wypad do anastazji zeby tu nie płakał nocami ciagle, to nie chciał. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 116 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Miałem loda tak napisał: Weź się wyloguj wstydu oszczedz Dalej twierdzisz że to nie on? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach