Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Człowiek szarego kota

KOTECZKA POSZUKUJE DOMU!!!

Polecane posty

Pomóżcie. Wczoraj trafiła na mnie 5-miesięczna koteczka. Miała zostac zawieziona do schroniska, ale przy jej stanie została by uspiona. Szukam dla niej domu, bo mój kot jej nie zaakceptował, a ona jest niewidoma i sobie z nim nie poradzi. Jest już zdrowa tylko bardzo chudziutka i słaba, zreszta przed oddaniem zrobię jej wszystkie badania, szczepienia itp. Jeżeli ktoś z Łodzi lub okolic miałby warunki i chęci do przygarnięcia naprawdę ślicznego - chociaż przyznaję że wymagającego troski - przyjaznego i ufnego kociaka to bardzo proszę dajcie znać. Ona bardzo garnie się do ludzi, przymila się, mruczy... bardzo chce mieć dom. Podaje adres e-mail: dsign@poczta.onet.pl Odpowiem na każde pytanie.

ja mysle, ze na akceptacje jej przez kocura trzeba troche poczekac , w koncu ja zaakceptuje. a co to znaczy \"jest juz zdrowa\" ? co jej dolegalo , ze od wczoraj juz wyzdrowiala ?

Nie od wczoraj - koteczka jest bardzo zabiedzona bo tułała sie jakiś czas. Z tym zdrowiem to jest tak, że ona oslepła na skutek kociego kataru. jest już zdrowa w tym sensie że już go przechorowała. Ale wzroku nie odzyska.

Gość unijny liberal
podkarm a na zime bedzie na czapkę jak znalazl.

biedna kotulka . ja mam 4 koty , najstarszy kocur tez kolejnych nie akceptowal , obrazal sie nawet na nas . na to potrzeba czasu - teraz akceptuje wszystkie , nawet psa zaakceptowal :)

hmmmmmmmmmmm... ja bym bardzo chciała żeby ona u nas została, naprawdę. Tylko że ona wymaga teraz opieki a rzadne z nas nie ma możliwości wzięcia urlopu, wczoraj mój domowy kot się na nią rzucił z pazurami a ona jest taka biedna:( Ile ja je mogę rozdzielać? Ja to wogóle wygląda z przywyczajaniem kotów do siebie? Ja nic o tym nie wiem:(

Dałam przed chwilką:) Może coś to da.

Gość iskra_boża
W sprawie koteczki zapraszam na forum www.miau.pl Na pewno znajdzie się rada. Pozdrawiam.

iskra.... ja wykorzystuje wszystkie znane mi fora, tam też będę:)

u nas tez nie bylo wesolo , nasz kocur szczerze mowiac nie lubi pozostalych kotow - ale przyzwyczail sie juz do nich i je akceptuje. gdy pojawil sie pies - przez kilka tygodni wszystkie koty byly na nas obrazone a najstarszy kocur nawet do domu nie przychodzil :( koty - zwlaszcza dorosle - potrzebuja czasu i w koncu sie przyzwyczaja. :) glaskaj twojego kocura - zeby wiedzial, ze jest kochany . gdy syczy albo wyciaga pazury do koteczki - karc go delikatnie.

Gość ojejejkuuuuuuuu
Mój Boze, mam juz cztery czworonogi, ale przysiegam, gdybym miała kase, wzięłabym to biedactwo.