Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 88Monka

Jak ponownie zaufac???

Polecane posty

Gość 88Monka

jak zaufac facetem gdy juz jeden zdradzil mnie z inna?? czy zawsze bedzie te uczucie strachu i niepewnosci ze to nastapi z innym partnerem ?? ze z nowu oszuka?? co zrobic by zaufanie wrocilo??

Gość zawszeeeee
noooo zawsze...:(

Gość 88Monka
kurcze ale ja tak nie chce zyc.. nie chce miec tej obawy.. robie sie przez to chora.. wczoraj sprawdzalam mojego nowego faceta czy jest tam gdzie mowil.. to jest chore ale panicznie boje sie ponownej zdrady..tych uczuc co towarzysza temu jak sie czlowieka kocha

Gość ale ona mówi
o innych facecie, a nie że wybaczyła.... a co do pytania.. hm... pewnie z czasem zaufasz :)

Gość 88Monka
oczyma duszy- mnie tez zdradzil ale ja nie wybaczylam..mam zasade ze dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi..jak zrobil to raz to bedzie kolejny raz... z czasem zaufam?? raczej chyba tu czas mi nie pomaga.. z tamtym draniem juz nie jestem 11 miesiacy spotykam sie z innymi i mysle ze kazdy jest taki sam!! ze to samo mnie czeka.. i dlatego sie nie angarzuje w zwiazki..nawet troszke niektorych olewam..

Gość 88Monka
uczuc, ktore towarzysza* Przepraszam za nieskladosc.

Gość 88Monka
ej nie podszywaj sie pod moim pseudonimem.. ja nie pisalam tej ostatniej wypowiedzi..:uczuc, ktore towarzysza* Przepraszam za nieskladosc"

Gość może kiedyś
to wszystko minie jak będziesz z facetem który da Ci tą pewność, który będzie szanował Cię i poczujesz że naprawdę Cię kocha i możesz mu ufać trudno powiedzieć czy kiedyś zapomnisz o złych wspomniejniach i będziesz potrafiła kochać całą sobą, kochać i ufać

Gość 88Monka
hmnn chyba na dzisiejsza chwile to bym raczej nie potrafila zaufac i pokochac... chociaz teraz mam takiego faceta ktory bardzo sie o mnie stara i troszczy chce to zmienic.. ale ja jestem chyba juz otoczona murem i nie pozwalam tego zmienic..