Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxzxz

Co podziwiacie w kobietach?

Polecane posty

Gość xxzxz

Gość wyczesany Dyzio
ze sobie jakos tak radzą ze nigdy nie musi w nich tkwic świeczka. wogola ona im nie potrzebna.

Ogromną i bezwarunkową miłość do mężczyzn,z jednej strony wydaje mi się to bardzo głupie z drugiej to podziwiam, znam faceta który przystawiał swojej dziewczynie wiatrówkę do skroni i groził po pijaku że jesli go zdradzi to ją zabije,a ona go tak mocno kochała że wyszła za niego za mąż,w ogóle kobiety potrafią ogromnie dużo znieść dla ukochanego faceta.

Gość Andrzej ma rację

Gość Twoj osiolek na zawsze
Andrzeju a jajko tez zniosa?

Gość ja np
Tak z grubsza- glupote,bo do tego to wszystko sie sprowadza.Oczywiscie u niektorych,tzn.u wiekszosci...

Gość ja np
widzisz-jeb-to jest wlasnie to co napisane powyzej.Facet nigdy by nie napisal tylu glupot o sobie.Nigdy by sie tak nie wychwalal,a ty...prosze...czysta glupota i bzdury.Peany na wlasny temat...hehehe

Gość ja np
A jaki ja jestem?

Gość podziwiam u kobiet
ogromne wargi sromowe ktore tak smiesznie dyndają :P:D

To ja powiem jaki jestes.Jestes zakompleksiona fajtlapa, majaca tego swiadomosc.I tu to co dobre sie konczy.Bo zamiast pomoc sobie pojsc do przodu, dowartosciowujesz sie nazywajac kogos glupkiem.Wtedy Ty sam czujesz sie \" madrzejszy\".A to bzdura, czego zreszta tez masz swiadomosc, ale ja gleboko chowasz, co by Ci nie przypominala :P)

Gość ja np
co tobie nie przeszkadza w gloszeniu peanow na swoj wlasny temat.Opinie psychologow a takze amerykanskich naukowcow niewiele maja wspolnego z otaczajaca nas rzeczywistoscia.Ja znam kilku mezczyzn ktorzy tez sie opiekowali czy opiekuja kims,ale oni nie napisza o sobie peanow i nie beda sie wywyzszac .

Gość ja np
malwina-uderz w stol...,oraz psy szczekaja-karawana idzie dalej.A to pytanie to podszyw oczywiscie.

Gość sadasdasdas
a ja podziwiam ze niektore maja fajne piersi, jedrne pupy i smaczne cipki:)

Gość ja np
twoja plec=peany nt.twojej plci.Ja sie nie denerwuje-spoko,a ty?

Gość ja np
wcale nie licze na to ze zmienisz zdanie.Tak dla zasady bedziesz przy nim trwac...A ja w dalszym ciagy twierdze,ze facet nie glosi wszem i wobec jacy to oni nie sa...Nie widzisz tego?

Gość ja np
jeb-powiedz mi jak to wytlumaczysz: napisalas takie peany nt.wlasnej plci,czyli innych kobiet(w domysle na wlasny temat tez,bo tu o to tez chodzi-dowartosciowanie sie),a jednoczesnie potrafisz sie poklocic z inna przedstawicielka wlasnej plci z powodu wlozenia przez nia takiej samej kiecki na Sylwestra. Przed Sylwestrem,mowilas o niej:moja przyjaciolka...Jak to zatem jest tak na prawde ?

Gość ja np
jeb-powiedz mi jak to wytlumaczysz: napisalas takie peany nt.wlasnej plci,czyli innych kobiet(w domysle na wlasny temat tez,bo tu o to tez chodzi-dowartosciowanie sie),a jednoczesnie potrafisz sie poklocic z inna przedstawicielka wlasnej plci z powodu wlozenia przez nia takiej samej kiecki na Sylwestra. Przed Sylwestrem,mowilas o niej:moja przyjaciolka...Jak to zatem jest tak naprawde ?

Gość ja np
ok-jeb nie denerwuj sie.Wcale nie uwazam was-kobiety za glupie.To takie troche prowokacyjne zagranie i zlosliwe z mojej strony.Przepraszam.