Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kkkmmmm...

Nie Badz Taki Szybki Bill !!!

Polecane posty

Gość Kkkmmmm...
Dzieki za ksiazke, powinna sie przydac ale przeciez nie dam mu jej do reki

ja po prostu mam juz dosc. mam dosc sluchania jak to on niby sie stara, jak dba. a orgazmu jak nie bylo tak nie ma.... wiec chyba i starania nie bylo. z reszta, jak wierzyc komus, kto po niemal 2,5 letnim zwiazku (eks od ok 2lat) niby pieszczac moja cipke laduje reka nie na niej tylko w pachwinie... i jak juz przestalam moiwc co i jakk i gdzie ma robic, no bo ileż mozna? co z tego ze prawiczkiem byl jak sie poznalismy. ja bylam dziewica, nauczylam sie na rozne spsoby go piescic. ile mam niby jeszcze czekac, 10 lat czy do konca zycia 9 bo podobno czlowiek przez cale zycie sie uczuy). wiec perspektywa niezbyt pozytywna...

Gość Kkkmmmm...
wracamy do tematu ;)

przez jakis czas, nie dochodzilismy razem, i bylo tak, troche nie teges. W pozycji na jezdzca, bylo ok. Pomyslalem troche i podczas minety zauwazylem, ze moj skarb ma lechtaczkie troche wyzej, wystarczylo w pozycji misjonarskiej troche poeksperymentowac aby bylo fajnie. Kaz mu przed stosunkiem spuscic sie z reki, za drugim razem nim on dojdzie bedziesz miala orgazmow ho ho

Gość Kkkmmmm...
Dzieki Hrabia :) tez o tym myslalam ale nie uwazasz ze to zenujace zaproponowac chlopakowi zeby wczesniej sam sie zabawil???