Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perełka005

JESTEM ZAZDROSNA!!!

Polecane posty

Gość perełka005

Słuchajcie mam faceta który mnie kocha i wierze ze nigdy mnie nie zdradzi ale jestem chorobliwie zazdrosna o takie glupoty ze spojrzy na inne jak jedziemy samochodem,wtedy robie mu awantury!Albo ze jaest jakaś fajna laska w teledysku rap wiecie jakie sa teledyski?laski kreca dupami a mnie cos bierze!modle sie juz zeby to sie zmienilo!co mam zrobic?czy wy tez tak macie czy mialyscie?jak to zmienic bo ja juz nie wytrzumuje tej zazdrosci!

Gość Miałam to samo
I sama musisz sobie z tym poradzić, przetłumaczyć sobie. Ja po 3 latach odpuściłam sobie - i mam spokój :)

Gość panna marianna
zakrawa sie na chora milosc na dluzsza mete moze byc to uciazliwe wiec postaraj sie poskromic zazdrosc szczegolnie gdy nie masz do tego powodow bo najzwyczajniej twoje obsesje w koncu zrealizuje

Gość perelka005
ja tak tez sobie to probuje tlumaczyc tylko jak to zrobic?probowalam jakos ale na krotką mete znowu mnie dopadło!czy juz taka bede i nie zmienie tego?albo isc do jakiego lekarza?moze jestem zakompleksiona bo to szczuplych nie naleze,ale nie uwarzam sie za grubasa.On jest już oim mężem,urodzilam dziecko i dalej wali mi w pałe!jestem zalamana!

Gość mimimii
Zazdrosc jest wynikiem braku pewnosci siebie, wiec moze z tym cos zrob.

Gość mimimii
Zazdrosc jest wynikiem braku pewnosci siebie, wiec moze z tym cos zrob.

Gość perelka005
no nie naleze do pewnych siebie :-( wiem że istnieją zajebiste kobiety które mu sie podobaja,jeeszcze teraz jak juz stracilam figure przez ciąże.

Gość panna marianna
jesli z toba jest to znaczy ze cie kocha i akceptuje taka jaką jesteś ..chyba ,że napomknął cosik o twoich kompleksach ..nie zadreczaj się bo wiesz co ma być to będzie i nie unikniesz pewnych spraw ,a jedynie możesz stracić zdrowie przez wlasne obsesje

Gość perelka005
ja czuje ze mnie kocha to jakas obsesja,on sie ze mnie smieje,mowi mi ze tylko mnie kocha a to ze patrzy na inne to nie znaczy ze chce je przeleciec wtedy jest mi lepiej ale znowu mnie dopada,najlepiej nigdzie bym nie wychodzila bo spotkam po drodze jaką fajna babke na ktora sie popatrzy.Ale dziekuje wam ze mnie troszke pocieszyliscie :-)

a wiec bierz jego slowa sobie do serca i codzien powtarzaj ,ze jestem super babką jedyną dla mojej miłości a że patrzy to normalne faceci to wzrokowcy;) pozdrawiam

Gość jerzy 43
daj sobie spokój, szkoda nerw. tez sie zacznij rozglądać . moja sie kiedyś oglądała jak zobaczyła ze robie to samo

tez tak mialam. i znalazlam doskonaly sposob. po 1 powiedzialam mu zemi sie to nie podoba (bo wiem jak mozna sie poczuc. dlatego tez sama nie daje mu odczuc takiego rodzaju zazdrosci) po 2 jak gdzies wychodze z nim staram sie wygladac najlepiej jak tylko moge. nie zwracam uwagi na innych facetow, a jak katem oka dostrzegam ze ktorys sie na mnie patrzy robie sie jeszcze bardziej wyniosla. w rozmowie dopiero wychodzi ze On nie lubi widziec, ze inni sie na mnie tak patrza. jak na razie dzialoa. i samoocena tez mi sie podniosla :) powodzenia!! i waga nie ma tu nic do znaczenia. bo talie mozna sobie zrobic przewiazujac sie chociazby w pasie szalem czy paskiem. i do przodu. niech on bedzie troche zazdrosny. aha i tez znam to uczucie, z czarnymi kobietami w teledyskach 9 a zdarza sie nam je czesto ogladac bo oboje kochamy rap, a tam takich najwiecej.) spsob? hmm jak na ekranie pojawia sie jakis fajny facet od razu mowie \"fajny, prawda\". dziala:)

Gość BRZOZA NIE OLCHA
DOBRZE PRAWISZ KOCHANA! NIC TAK NIE DZIAŁA NA FACETA JAK SWIADOMOSC ZE KOMUS SIE MOZESZ PODOBAC POZA NIM!

czyli zloty srodek i rownowaga w zwiakzu w tej kwestii zostala osiagnieta. jemu nie wolno sie gapic, mi tez, bo jak nie... no :)