Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luelle

dobry podkład - może byc z wyższej półki -

Polecane posty

czy ktoś może polecić podkład - może byc z tych droższych i bardzo drogich :-) - który ma nastpujące cechy: - lekka najlepiej półpłynna konsystencja - do cery mieszanej - naprawde dobrze kryjący, ale jednocześnie rozswietlajacy - trwały (żeby chociaż te 8 godzin wytrzymał w stanie nienaruszonym z gory dzięki za podpowiedzi :)

ok mam kilka typów: - Chanel Double Perfection - Helena Rubinstein Illuminator lub Spectacular - Estee Lauder Ideal Matte czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tymi podkladami??

podkład adaptecyjny Giordani Gold z Ori kosztuje 51zł, a kiedy jest na promocji to 29,90

pod to możesz użyć bazę pod makijaż. Świetnie kryje i wyrównuje koloryt

Gość beverly
max factor lasting performance nie rozswietlaale swietnie kryje i dlugo sie trzyma, lub ostatnio wynalazlam airmousse astor polecam:)

Gość polecam estee lauder
zajebisty! kosztuje około 120-150 z.

Gość upupup

Gość hghghghh
ogólnei to takie rzeczy to tylko w Erze... bo podkaład któy naprawde dobrze kryje zwykle ma inną konsystencję. jeśli kryje i jest matowy racze to i nei rozświetla sam w sobie (mozesz uzyć na wykończenie pudru rozświtlającego). Ja uzywam Unifiance (korygujący) La roche posay ma 3 cechy z wymeineionych: nadaje się do mieszanej cery (mam taką), świetnei kryje (ale trzeba uważać żeby nei przesadzić bo efekt maski wtedy gwarantowany), jest trwały.

Gość zmotoryzowana
Dla mnie the best jest Lancome Maquimat (140 zł). Mam cerę mieszaną z niedoskonałościami - pięknie wyrównuje, a koleżanka ostatnio się zdziwiła, że mam podkład - tak naturalnie wygląda.

ja aktualnie używam Helena Rubinstein Color Clone jest super ja mam bardziej sucha cerę ale nie cierpię podkładów w konsystencji takiej mazi wole płynną. ten akurat dość dobrze kryje i nie daje efektu maski. osobiście wole go od Estee Lauder. niestety o Chanel\'u nie jestem ci wstanie nic powiedzieć bo go nie miałam. ale Helenkę mogę ci polecić w 100% droga le sie opłaca:)

Gość Pannaherbatka
Za najlepsze uważam adaptujący lub ujędrniający z Oriflame. Do wniosku doszłam metodą prób i błędów - a było ich wiele.

Gość ladypink
Vichy dermablend - suuuuuuuuuuuuuper !