Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba oszaleje

Czy to jest pusty pęcherzyk płodowy?

Polecane posty

Gość chyba oszaleje

Jestem w ciązy.Potwierdziły to 2 testy ciązowe.U Ginekologa byłam we wtorek.Potwierdził moje przypuszczenia.Na usg widział pęcherzyk płodowy ale nic poza tym.Nie pamiętam kiedy miałam ostatni okres, ale wiem kiedy powinnam dostać mianowicie około 25 czerwca.W takim razie w którym tygodniu ciąży jestem mniej więcej.Gin powiedział,że to prawdopodobnie 5,5d.Ale mnie coś nie pasuje.I czy to możliwe żeby zarodek był jeszcze nie widoczny?Bardzo się obawiam jaka będzie diagnoza.Bardzo chce mieć to dziecko,tak wyczekane zresztą.Następne badanie pod koniec przyszłego tygodnia.Czy któraś z was miała taki przypadek?

Gość chyba oszaleje
w którym tygodniu ciązy on jest już dobrze widoczny?

Gość jaj ja nana
ja byłam w 3 tygodniu i wyraznie było go widac

Gość tak sobie mysle...
moim zdaniem nie powinnas sie jeszcze martwic. nie wiadomo kiedy doszlo do zaplodnienia, moze dopiero niedawno, roznie moze byc. kiedy masz nastepna wizyte??

Gość chyba oszaleje
ide do lekarza 14 lipca mam nadzieje,że już coś będzie wiadomo bardzo się denerwuje

nie denerwuj sie- ja już kiedyś mówiłam na forum- że mi lekarka zrobiła usg zobaczyła tylko pecherzyk i uznala ze to 3 tygodniowa ciąża co było niemożliwe bo wcześniej bym wiedziała o ciązy niż bym w nią zaszła. poszłam na usg prywatnie nastepnego dnia i był tam wyraźny 8 tygodniowy czlowieczek ( a raczej jego początki)z bijącym sercem!! a tamta baba za ciążę wzięła moją bliznę po cesarce....... także na zapas sie nie martw

Gość jaaaaaaaa79
u mnie tez na pierwszej wizycie nie bylo widac zarodka a teraz juz dzidzia kopie