Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 za艂amanaa

jak mi dzi艣 kur*a zle, niech ktos ze mna pogada albo ide sie wieszac

Polecane posty

Go艣膰 za艂amanaa

馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dzie艅 stracony
mnie tez nie weso艂o :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kfiateq
witaj w klubie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amanaa
konczy sie moj zwiazek wlasciwie to juz sama nie wiem czy sie konczy czy nie :( non stop daje z siebie co najlepsze , non stop mu pomagam a kiedy ja cos potrzebuje to on nie ma akurat czasu :( 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agggghhhrrr
a co ja mam powiedzie膰 ;( Pomys艂 z wieszaniem wyda艂 mi si臋 bardzo zach臋caj膮cy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amanaa
mam ochote zwisnac i wszystko i wszystkich olac :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agggghhhrrr
Ja jeszcze wi臋ksz膮 ochot臋 mam kogo艣 zabi膰 (czyt. mojego faceta) dajcie mi strzelb臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amanaa
wlasciwie to ja dzis mu napisalam, ze to koniec a on jest taki, ze wszystko obraca tak ze to ja czuje sie winna. Teraz wykreca sie ze to ja powiedzialam ostatnie slowo wiec pytam czy on tez mowi zegnam to nie mowi ...smiejcie sie mam 27 lat a czuje sie teraz jak malolata 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agggghhhrrr
Tasak te偶 mo偶e by膰 jak najbardziej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amanaa
tak wiem tyle, ze on mogl na mnie zawsze liczyc a dzis kiedy w mojej rodzinie stalo sie cos strasznego chcialam zeby byl przy mnie bo mi zle to nie bo cos tam cos tam....nie wytrzymalam kolejnej jego olewki i napisalam smsa. Mielismy sie dzisiaj spotkac wieczorem, czekam ale tylko dzisiaj...jutro bedzie za pozno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kfiateq
za艂amana obecnie przechodze to samo z moim narzeczonym- niestety ju偶 ex:(( obr贸ci艂 to tak 偶e wysz艂am na najwiekszego potwora :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amanaa
no wlasnie...zawsze potrafilam postawic na swoim, mam niewyparzona gebe z bylymi nie mialam problemow a z nim nie potrafie tak, ciagle delikatna, obracajaca kazde slowo 10 razy zanim je wypowiem a i tak wyszlam na potwora

Udost臋pnij ten post

za艂amana - nie bedzie tak 藕le , trzeba pogada膰 w cztery oczy , cos mi sie wydaje , ze facet nie chce ko艅czy膰 , ale moze sie myle?

Udost臋pnij ten post

\"wlasciwie to ja dzis mu napisalam, ze to koniec a on jest taki, ze wszystko obraca tak ze to ja czuje sie winna. Teraz wykreca sie ze to ja powiedzialam ostatnie slowo\" no przecie偶 sama napisa艂a艣, ze to ty zako艅czy艂a艣 zwi膮zek, wi臋c co piszesz,偶e on ci to teraz wkr臋ca????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amanaa
sama nie wiem czego ten przychlast chce 馃槶 jest niesamowicie wygadany i przy jego gadce mi jezyk staje kolkiem w gardle i nie wiem jak sie bronic. Chce z nim pogadac wiec czekam ... mam pelno jego rzeczy jesli do poniedzialku tak to bedzie trwalo to wysylam mu to poczta i nie chce go widziec

Udost臋pnij ten post

olej faceta! Jak nie potrafi docenic, ze tak sie dla niego starasz, a ty nie mozesz na niego liczyc to szkoda czasu na takiego. Sama sie o tym przekonalam, szkoda, ze dopiero po pieciu latach ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂amanaa
juz od dawna jego zachowanie nie podobalo mi sie, wiele mu na ten temat mowilam ale to bylo jak grochem o sciane, on jest strasznie narcystyczny i zapatrzony w siebie. Piekne slowa, wiersze, potrafi mowic to co kobieta chce w danej chwili uslyszec ale...chyba nie ufam mu tak do konca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja ci poradz臋
w艂a艣nie na TV TRWAM leci transmisja z niez艂ej imprezy - Tadzik wymiata na scenie - obejrzyj sobie, walnij browar, na pewno Ci si臋 humor poprawi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 呕膮damy oczu Tadzika
Czy chodzi o Tadzika z topiku Li艣ciastej??

Udost臋pnij ten post