Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asasas

wiecie co by nam tak naprawde pomogło -gdyby na jakis czas zlikwidowali to forum

Polecane posty

wtedy mielibysmy motywacje do samoorganizacji własnych problemów i zamiast spędzac czas z wirtualnym rozmówcom może zdobylibyśmy sie na wysiłek by szukac prawdziwego zadowolenia w życiu realnym a nie wirtualnym

Gość młode chłopię
mi by pomoglo gdyby nie tylko zlikwidowano to forum ale jeszcze caly internet i telewizje:) mysle ze to serio by mi pomoglo ale niestety nie ma na co liczyc ale trzeba sie samemu wziac w garsc i przestac tu wlazic:)

właściwie byłbym za, gdyby nie fakt, że moje życie ogranicza się tylko do foruma, więc radykalna zmiana nie byłaby wcale taka dobra.

nie pisze ze forum to coś złego -czasem jest wręcz zbawienne ale chyba co niektórzy z nas rzeczywiście uznależnili sie od forum i wogóle od internetu

Gość gamillla
mi też by pomogło jakby cały internet zlikwidowali :O niestety. Albo przynajmniej jakby ktośwyrzucił komputer z mojego domu!

moze zorganizujemy jakis heppening spotkamy sie w grupie i bedziemy gadali ze soba popijajac piwo?

Gość fgdgdfgdgdg
łowca iluzji no własnie ciekawe czy by to wypaliło. Ale chyba i tak by wszyscy byli sztuczni i zaraz by polecieli do domu bo nie ma to jak kafe :O

a wielu z nas nie było by tak pieknych jak w ukryciu