Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaabardzo

jak sobie poradzić ze śmiercią kota?

Polecane posty

Gość zalamanaaaabardzo

mojego malenkiego (3mies.) koteczke przejechal sasiad od dwóch dni siedze i placze i nigdzie nie wychodze mój narzeczo ny drze sie na mnie zamiast mi pomóc a ja nie moge sobie z tym poradzic:(

Gość zalamanaaaabardzo
a teraz powiedzial ze mnie wysle do psyhiatry bo zobaczyl ze to pisze:( Czy on jest nie czuly czy to ja jestem nie normalna...? Ale ja tego koteczka bardzo kochalam i kocham, bardzo...

Gość ffgggh
widzialam kiedys jak jakis facet przejchal kota, nie bylo to mile widowisko...

Gość oleolaoli
Ojejkuuu współczuję bardzo :( Mi się płakać chce nad obcymi kotkami które ktoś rozjechał i nie wiem co bym zrobiła gdyby to mojego spotkało :( Myślę, że to tak jak z bliską osobą która odchodzi :(

Gość zalamanaaaabardzo
ja tego naszczescie nie widialam tylko później jak juz lezal pod autem:( Jestem zalamana:( W dodatku to moj kotek

Gość ffgggh
przejdzie ci za kilka dni

Gość anna w
wez innego kotka np ze schroniska, tylko bardziej dbaj o malucha!

rozumiem Cie :( tez mam kota,zapłacze sie na śmierć jak mu sie coś stanie😭 naprawde serdecznie wspólczuje 🖐️ mężczyżni są wyjątkowo nieczuli 😭 płacze z Toba,trzymaj sie

Gość zalamanaaaabardzo
mam nadzieje ze przejdzie:( Napewno wezme innego ale to juz nie bedzie ten:( A wszystko przez mojego faceta mówilam zejdzp o niego bo ja robilam sobie paznokcie a ten nie!! Wiec skonczylam robić i zeszlam a on juz lezal pod autem:(:( Placze od dwóch dni a ten mnie wyzywa:(

zeskrob go z jezdni, zakop, i weź sobie nowego, żal po małym zostanie, ale bedziesz miała zajęcie przy nowym, i uważaj na niego bardziej; nie puszczaj go na ulicę

Gość zalamanaaaabardzo
natasza46===== dziekuje Ci kochana jestes:( Weszlam tu bo szukam wsparcia musze sie jakos pozbierac do poniedzialku:(

Gość to ....XX
rozumiem cie , ja w zeszlym roku stracilam tez kotka , mial 6 miesiecy . tez zostal przejechany , jeszcze zyl ..... musialam go uspic . placze do dzis bo nigdy nie zapomne jego wzroku skupionym na mnie..... on prosil mnie o ratunek . :(

Gość anna w
tez mam kotka, ale nie wypuszczalam jej z domu jak byla tak mala, jednie na balkon. wiem, ze to nie bedzie ten kotek, ale bedzie lzej.

Gość zalamanaaaabardzo
kiszkaZla juz to zrobilam ale nie pojechalam jeszcze po nowego:( Chyba jak przejade i zakopie sasiada to mi przejdzie:(

Gość to ....XX
mocno cie przytulam . musisz to przecierpiec .

Gość zalamanaaaabardzo
to ....XX wspolczuje:( Jeszcze bardziej placze przez to:(

Gość zalamanaaaabardzo
i ja ciebie dziekuje:*

Gość ffgggh
a sasiad poczuwa sie cos do odpowiedzialnosci? przeprosil chociaz?

Gość zalamanaaaabardzo
kiszkaZla ale narzeczonego kocham mimo wszystko chociaz czasem mam wrazenie ze to nie ten ale nie potrafie wyrzucic go z serca:(

Gość to ....XX
rozumiem to , ze nie z kazdym mozesz o tym porozmawiac , bo wiekszosc ludzi podchodzi do tego obojetnie , mowia "to tylko kot". dla mnie byl to az KOT .

zapewniam Cię, że o wiele łatwiej Ci bedzie, jak bedziesz miała nowego kotka, tylko musisz go pilnować bo historia się powtórzy. Wiem co piszę, bo ja tak mam z psami, w ogródku mam pieska którego miałam przez 15 lat, na drugi dzień po jego śmierci pojechałam po nowego. Kocham go, ale starej psiny nie zapomniałam i nie zapomnę.

Gość to nie jest wina narzeczonego
tylko twoich paznokci

Gość zalamanaaaabardzo
a gdzie tam nawet go nie podniósł przez pare godzin wogóle dowiadywalam sie kto to (czyje to auto) bo nie wiedzialam i przyczailam go jak wsiadał ale odjachal mi z prezd nosa za nim zeszlam. A teraz siedze domu i nawet przez okno nie patrze:(

Gość ffgggh
Nie martw, jemu tez ktos kiedys przejedzie psa albo co innego, bo zlo wyrzadzone powraca :)

Gość zalamanaaaabardzo
jutro pojade po nowego a tamtego nie zapomne:( wiem moje glupie pazury tez sa winne obwniam zreszta wszystkich juz za to:( A najbardziej siebie

Gość to ....XX
ja na twoim miejscu wzielabym kotka - nawet ze schroniska , byloby to uratowane zycie . i nie wypuszczaj go z domu.

Gość zalamanaaaabardzo
z/w

Gość to ....XX
ja mam jeszcze inne koty - oprocz tamtego . ale kazdy z nich jest inny , utrata kazdego z nich - a w koncu to sie stanie - bedzie dla mnie koszmarna :(

Gość siedzę i płaczę
bo dziś ktoś przejechał mojego psiaka. Zadzwonił ktoś rano do drzwi, ale byłam w łazience, jak wyszłam przed dom, sprawdziłam tylko czy furtka zamknięta. Była zamknięta więc poszłam się ubrać. I znów ktos zadzwonił do drzwi, ale zanim sie ubrałam i wyszłam przed dom, to się okazało że ktos nie domknął furtki. Psiaka nigdzie nie było, a to mały szczeniak, więc poleciałam biegiem zamknąc tę furtkę. A juz przy ulicy usłyszałam że psy sąsiada jakoś dziwnie szczekają. I ten mój leżał już tam. I cały dzień siedzę i płaczę.