Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od A do A

nigdy Ci tego nie powiem

Polecane posty

Gość od A do A

wciaz sie mijamy, choc mnie do Ciebie przyciaga, o Ciebie nie moge sobie zycia ulozyc, bo wydaje mi sie, ze zadna inna osoba oprocz Ciebie do mnie pasuje , wiec badz albo zniknij nim oszaleje

Gość od A do A
teraz mam nadzieje, jak powiem nie bede miec

Nie mozna żyć złudzeniami i tak kiedyś sie dowiesz . Lepiej wcześniej niz zyc ułuda i pragnieniami ;)

Gość od A do A
a mam to tak wylozyc komus kawe na lawe, komus z kim jestem tylko w stosunkach kolezenskich?

Gość ja żałuję bo nie...
ja nie powiedziałam. Już NIGDY nie powiem za późno ....na wszystko za póżno

Gość od A do A
chyba za rzadko sie widujemy :( hahahaha ostatnio to chyba 5 mc temu, a w zeszlym mcu pozdrowil mnie przez kogos, ale nie zadzwoni, ja tez nie _ a ja nie moge przestac myslec_ nie chce spotykac sie z nikim innym bo boje sie , ze go spotkam , a to przekresli wszelkie szanse _i nie mam nastu lat

jejku nigdy nie jest za póżno - Nigdy Nie mów Nigdy ;) Dziewczyny co z wami 🌻

Gość zadzon do niego
podziekuj za pozdrowienia i zapros na kawe...

Gość od A do A
to kolega z ktorym b. rzadko sie widuje, ostatnio tzn w grudniu poczulam jakies przyciaganie, tylko boje sie sama wyjsc z inicjatywa by sie jakos spotykac, a zapadl mi tak gleboko w glowe, ze nie cche nawet z kolega isc na kawe _ jesli o tych polowkach to prawda, to wierze, z eto jes tmoja _ jak zadzwonie miesiac po fakcie i podziekuje za pozdrowienia -dlaczego zawsze chcemy miec cos, czego nie mozemy

dziewczyna jestes bystrą to na pewno wymyslisz pretekst do spotkania i o to sie nie martwie . Dasz sobie rad , nie mecz sie tylko wyjdz sama z inciatywą . Na pewno ci się uda jak dobrze pokierujesz rozmowa to on cie zaprosi :)

Gość marionetka333
zadzwoń i umów się na piwo, powiedz, że dawno sie nie widzieliście i trzeba to nadrobić

Gość maxka
to zpełnie jak ze mną, tylko, że my pracujemy w tej samej firmie, ja na miejscu on w terenie, widzimy się krótko w pracy, czasem wracamy razem, czasem spotykamy sie w drodze do pracy, ale wydaje mi się to za krótko, żeby zacząć jakąś konkretną rozmowę, kiedy się widzimy, wciąż na siebie spoglądamy, wymieniamy się uśmiechami, coś mnie do niego przyciąga, coś nad czym nie potrafie już powoli panować, a on wydaje mi się, że jest nieśmiały, mam wrażenie, że już nieraz chciał się umówić albo coś w tym stylu, ale tak jak napisałam na poczatku, za mało czasu mamy razem,

Gość maxka
do "ja żałuję.." rozumiem cię, kiedyś też nie powiedziałam mieliśmy wtedy siedemnaście lat, inaczej patrzy się w takim wieku na życie, potem okazało się że był cholernie zakompleksiony i nieśmiały, do dziś jest sam, choć minęło tyle lat, wiem, że mnie wspomina ale jest włąsnie niestety "za późno":(, i znów spotyka mnie podobna sytuacja, tylko boję się, że jesli zrobię perwszy krok w tym kierunku to głupio wyjdzie, bo wiesz, te wszystkie stereotypy, że kobiecie pierwszej nie wypada....

Gość facecik taki
od A do A zrób sobie czarny nick i podaj tam namiary na siebie

Gość facecik taki
z ochota dam sobie połozyć na twarzy twoją kakaową sztangę