Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce umrzec

Nie chce juz zyc

Polecane posty

Gość ja tez...
saddy wybacz moze za ta poufalosc ale...masz moze gg?jakis kontakt do Ciebie?promieniujesz pozytywnym nastojem i ...warto kogos takiego znac chocby virtulnie

ok!! chce umrzec - on wie , ze ty uzaleznilas swoje zycie od niego. tylko ty mozesz to przerwac ! musisz go pogonic! nawet nie rozmawiaj z nim. wtedy sama poczujesz sie lepiej . on ciebie niszczy. zrozum to.

Gość chce umrzec.
krew juz tryska na klawiatureeeeeeeeeeeeeex,cm vncz ledwo co piszeeeeeeeeeeee;,c', zegnam

Gość saddy
Chce umrzec, nie zrobisz tego, prawda?.. Moze posluchaj najpierw moich rad...? Rozkochaj go w sobie i wtedy zdecydujesz co z tym zrobic... A to naprawde proste, jezeli chodzicie ze soba do lozka.. Co Chce umrzec?... Nie wolisz tak?..

musisz go wymazac ze swojej pamieci - wbrew pozorom to wcale nie jest trudne.

mam calkowicie zerwac z nim kontakt? a jednak duzo mi pomogl:( bez tlumaczenia? napisac list? mail? odejsc ale jak?

calkowicie!! nie pisz , nie tlumacz sie, nie dzwon. gdy on zadzwoni - odloz sluchawke ! na maile - nie odpisuj! on jest toksyczny , nie pozwol sie tak traktowac! wierz mi - wtedy sama poczujesz sie lepiej. :)

a jak przyjdzie zapytac pod dom czemu tak sie zachowuje? ostatnio bardzo mi pomogl!!!!!!!!!! wypada od tak zerwac bez tlumaczen?

w czym ci pomogl ? a nawet jezeli pomogl - on prawdopodobnie zrobil to z innych pobudek.

Gość saddy
Dzieki za mile slowa, ja tez (!) Jak ja Ciebie moge znalezc, to obiecuje, ze sie odezwe, bo chyba doskonale rozumiem co czujesz (przynajmniej tak mi sie wydaje..?)

wiesz , w twoim wieku powinnas umiec myslec odrobine samodzielnie ..... i umiec dostrzec dobre rady . :)

Gość ja tez...
saddy to moj mail-cascada21@o2.pl- odezwij sie🌼 ja juz klade sie spac,dobranoc wszystkim

Gość saddy
Posluchaj to...XXX, nie masz pojecia o czym piszesz bo NIGDY tego nie przezylas, a ktos kto nie wie o czym mowi, jest malo wiarygodny .. Niestety. Chce umrzec moze dzisiaj Cie poslucha, ale kiedy sie obudzi, znowu stanie z dramatem twarza w twarz (!) Wiec nie radz komus jak byc ostrym kiedy nie rozumiesz, ze nie jest w stanie. Dobranoc.

Gość saddy
Dobranoc, ja tez. Odezwe sie.

saddy, dziecko - dobrze wiem o czym pisze . nie mowi mi , ze przez 4 lata ktos moze zyc z milosci tak nieszczesliwie ..... jestes za mloda aby pewne sprawy zrozumiec. dobranoc

Gość saddy
I po takiej wlasnie wypowiedzi widac kto jest dzieckiem.. Kolorowych snow, Ostra to ....XXX! Dobranoc Chce umrzec!

saddy ma racjw tym, ze nie jest latwo tego przerwac. To ciagnie sie za mna 4 lata, on tez w pewien sposob jest uzaleziony. Przysiegam, ze probowalam:( Wylaczalam telefony, wyjezdzalam ale zawsze znowu spotykalismy sie bo on chodzil za mna:( Natomiast to...XX ma racje gdy pize, ze to bardzo toksyczny uklad i mozliwe, ze on wykorzystuje mnie. Zgodze sie rowniez z tym, ze zachowuje sie troszke niedojrzale i nie potrafie podejmowac decyzji. Jednak nie jest latwo przerwac... ja wiem, ze przyjdzie czas, ze on spotka kogos i zwiaze sie na stale i bedzie koniec wszystkiego i wtedy moge kompletnie sie zalamac:(

zostalam sama:( dobija mnie ta cisza moze zabrzmi to smiesznie ale moj caly swiat gdy nie pracuje to komputer bo tu czuje ze ktos sie mna interesuje i zadaje mi pytania ja tego potrzebuje

Gość ja jestem...

gdzie jest \"chce umrzec\" ? Muszę teraz uciekać na parę godzin, jak wrócę chcę z tobą pogadać. Lubię twoją szczerość :) Do usłyszenia