Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość że hę

O czym w tej chwili marzycie?

Polecane posty

Gość że hę
Ma ktoś ochotę na fajkę? Mogę poczęstować truskawkowym Voguem. Cholera! Slimów mi się zachciało. :O

truskawkowym :D ja mam zwykłe śmierdziuchy... jutro poszukam sobie goździkowych .

Gość że hę
No, truskawka. Miałam smaka na truskawki, ale już się skończyły, to kupiłam Vogue. Never again!

ja nawet nie widzałam truskawkowych ! ale miałam plan ... fajka i tytonie jakieś wyjątkowe,ale nie zrealizowałam... kobieta z fajką :o

Gość że hę
Też miałam ten plan. :) Fajkę mam - porcelanową. Już w niej paliłam, tylko akurat nie tytonie. :D

och ty,że hę :D ja kiedyś w wodnej,nie tytonie... a porcelanowa jest całkiem damska,tylko gdzie takiej szukać? i już mi się zapomniało,o zamierze rzucania ;o

Gość że hę
Pojęcia nie mam, gdzie szukać. Ja dostałam w schedzie po kuzynce, jak rzuciła palenie. ;) Aż mnie natchnęłaś, żeby kupić tytoń i sobie popykać. :D Zocha, sprawdź w Ryanie albo innym Wizz Air, może mają tańsze bilety do Australii. 🖐️

znam jeden sklepik...czyli zadanie na poniedziałek a faję może w sklepie ze starociami się upoluje? dzięki za pogaduchy przedsenne,wypiję melisę i się może zawinę :) 🖐️

Gość że hę
automatic --> no to udanych zakupów :D I spokojnego snu 🖐️ Zocha --> wysokich lotów :D🖐️

Gość kropellka
Marze sobie,ze jakbym mial 200zl to bym sobie pieknie popil ,pojadl i poruchal.