Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usiaaaaaa

1 raz - straszny problem!pomocy!

Polecane posty

Gość usiaaaaaa

mam 21 latek i straszny problem , dlugoi na to czekalam , jak to sie mowi na tego wysnionego, pojawil sie , mielismy tyle prob tzw 1 razu i nici !! wogole nie da sie jego narzadu wsadzic , dla mnie jest przerazająco wielki-gruby taki , nawet samo wsadzanie 2 palcow mnie boli , pomozcie :(:( juz ze 3 razy probowalismy i nic, moze wszedl na maly kawalek ale umieralam z bolu , co mam robic , o co chodzi :(:(:(:( zalamana

Gość a czy bylas wystarczajaco
podniecona czyli po prostu "mokra" bo jesli nie to nic dziwnego ze macie problem-powinnas byc nawilzona i wyluzowana i wtedy powinno byc ok

Gość usiaaaaaa
tak ja:(:( ale nikt nie odpowiada racjonalnie :(:(

ja też miałam problemy z puerwszym razem. udało si.e za drugim podejsciem ale to była dla mnie niesamowita meczarnia. Okropnie bolało, kiedy kotek wkłądał penisa we mnie to myslałam, że mnie rozerwie. ale jakoś daliśmy rade, ból pozostał na ok 3 dni pózniej Jeszcze polało przy pierwszych stosunaklch ale w końcu przestało. Takze myślę, że u Was też bedzie borze ale nie wolna się stresowac.

Gość malwa.a.
musisz sie rozluznic bo masz spite miesnie pochwy

mnie tez zabolało ..za pierwszym razem.....(moge nawet powiedziec ze 3 razy probowałam oczywscie) wiec nie przejmuj sie... a jesli chodzi o bol..to musisz sie zrelaksowac i ...i byc rozluzniona....a wszystko bedzie... ok.... a potem zobaczysz jakie te chwile beda cenne dla Was....

Gość kkkkkkkkkkkkkkkk
mnie też na początku bolało.. tzn on wsadzał a ja czulam tylko ból wiec szybko wyjmował swojego penisa, dalismy sobie spokoj z probami... pozniej zacząl robic mi dobrze palcem :P najpierw 1 paluczek pozniej 2 i zdecydowalismy ze jeszzce raz sprobumey i co? udalo sie:D bez zadnego bolu :) zadnej krwi:) ( zapomnniałam napisac ze krwawilam lekko podczas palcówki, ale tylko raz i nic mnie nie bolało ;) )