Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cfv

czy jesteście szczęsliwi?Czy uważacie że dobrze jest że żyjecie?

Polecane posty

Gość cfv

Gość tak tak ......................
i jeszcze raz tak uważam że jestem szczęśliwy,samo życie:)

Gość unijny liberal
jestem wdzieczny ze przyszlo mi zyc w czasach gdy jezt internet, centras biznesowe i handlowe , ktore zaspakajaja moje potrzeby wyzszego rzedu[ mieszkam na trzecim pietrze] chwala bohaterom , ktorzy stworzyli te szczesliwosc pelna dobr zmyslowych. dzika satysfakcja mnie ogarnia gdy pomysle ze poprzednie pokolenia nie mialy biznes center,.

nie jestem szczęśliwa, nie wiem czy dobrze, że żyję. jednak wiem, że gdbyby mnie nie było rodzina by się zapłakała i wpadłaby w histerię. bo ja jestem bardzo emocjonalnie związana z moją rodziną,szczególnie z babcią ;) tyle o mnie 🖐️

Gość unijny liberal
rodzina tylko sprawia klopot. nijak nie masz szczesliwosci szczegolnie gdy na zakupy idziesz bo zaraz Ci doradzaja tak ze nic nie kupisz. z tego wniosek ze z rodzina trudno zaznac szczescia.

u mnie w zyciu co rz lepiej sie dzieje, jestem naprawde szczesliwa bo zawieram nowe co raz to silniejsze znajomosci i buduje dobre kontakty z ludzmi co pozwala mi na pelen usmiech;)

Gość jakas tam sobie osoba
nmo skoro juz jestem to pobedę do smierci:P mam misje dana od boga wychować swoje dzieci

Gość cycoch
jetem scynscios

Gość unijny liberal
toleruj swoje postepowanie i mysl o sobie pozytywnie nawet wtedy gdy cos zle robisz . np. jezxeli zabijesz kogos to przeciez zawsze mozna znalezc i sdobre strony swojego postepowania np. to ze moze uratowalas ludzkosc przed nim lub jego samego przed stoczeniem sie na dno w koncu ze przeciez zabilas tylko jedna osobe a nie piec. i tak jestes cool.

jetsem raz szcesliwa raz mniej raz sie smieje to znowu placze i uzalam sie nad soba ale tak naprawde to za nic nie chciala bym stracic swojego zycia zycie jest czyms nie powtarzalnym i tylko od nas samych zalezy czy bedziemy szczesliwi czy nie mnie do szczescia zbyt wiele nie potrzeba wystarczy usmiech bliskich tak jestem szczesliwa ze zyje i dobrze ze zyje dzieki mnie zyja inni