Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukierkowa

CO MACIE DZIŚ NA OBIAD ???

Polecane posty

Jak wyżej:) Bo nie mam jakoś pomysłu na dzisiejszy obiadek...tylko nie wystawny, zwyczajny ale smaczny:)

Gość lusepita i od tego
taką kretynką chyba jesteś :-0

a ja robie pulpety w sosie pomidorowym,ziemniaczki i sałata ze smietana

Gość moja propozycja
na dziś to:rosół z makaronem,ziemniaki purre,piers z kurczka z pieczarkami i mizeria ze smietaną polecam i życze smacznego,acha,wbrew pozorom nie jest z tym az tak duz o pracy,ajk wydawałoby sie na pierwszy rzut oka

Dziekuję serdecznie...uwielbiam jesc piersi z kurczaka i robienie obiadku to nie jest nie wiem jak wielka robota:) Proszę o jeszcze propozycji...ale widzę ze mizeria i sałata w śmietanie królują:D

Gość no rzeczywiscie duzo pracy
:o

rosol schabowe:classic_cool: miezeria ziemniaczki golabki tez mama chce robic:D;) Lusesita we no zjedz sobie kawalek mieska jakiegos ;)

Ja też lubie zupy owocowe z makaronem, ale dzisaj rosół , ziemniaczki, schabowe i mizeria taki tradycyjny i smaczny obiad

wielkie dzieki Jeger...na pewno skorzystam:) Wciąż myślę nad tym obiadem...hmmm...zupa odpada bo miałam wczoraj....chyba będą ziemniaczki i cosik do tego...a te wiśnie zostawię sobie na któryś dzień w tygodniu...muszę pojechać do babci, bo ona ma całe dzrzewo wiśni do oberwania i na zbyciu:) Tylko zastanawiam się co prócz makaronu, kompotu czy dzemów mogę z wiśni zrobić...no i prócz ciasta:P

Dawać więcej pomysłów na obiadek dzisiaj...:) No chyba że strajkujemy i obiadu dziś nie gotujemy:P:P:P

Gość fghjk
A ja mam zupe botwinkową i leczo z makaronem. Lekki i pyszny obiadek, w sam raz na takie słoneczko. :)

Mmmm...botwinka...jeszcze w tym roku nie jadłam...aż mi ślinka poleciała...uwielbiam botwinkę...hmmm...no to mam dylemat teraz...tylko czy moj mezczyzna zechce zupę botwinkową:P Zresztą nie ma gadania...co zrobię ma jeść:P

Gość obżartuch
ja pizze z pieczarkami

Gość munni
A ja mam rosół z lanymi kluskami i krokiety z kapustą i pieczarkami a do popicia barszczyk czerwony. Pozdrawiam.

Gość filigranowa kobietka
a u mnie dziś na obiad zupa pomidorowa z kluseczkami a na drugie mlode ziemniaczki, pieczone udka z kurczaka i buraczki

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja jem wlasnie borowki... - sniadanie ? :O mam jeszcze maliny w lodowce... - idealne na obiad... 😭 pierdole takie zycie

U mnie tylko zupa pomidorowa i....wczorajsza pizza, nie mam weny, produktów w lodówce, ani ochoty na zakupy :O

Gość warzywa na patelnię z golonecz
ką :)

Czytam z zaciekawieniem, bo nie mam pojecia co ugotowac, problem w tym, ze wszelkie mieso odpada, a wszelkich dan na slodko (typu wisnie z makaronem) nie znosze. Leczo brzmi ciekawie, ale znowu musialabym zaopatrzyc sie w produkty... ech, pewnie pojdziemy jesc do knajpy.

Gość no idzcie idzcie na chwile sie
oderwiesz od neta:P

sory że to powiem ale jak kiedyś widziałam na jakiejś komuni w rodzinie rosół z kluskami lanymi to myślałam że ktoś zezarł normalny makaron i go później wyrzygał do rosołu:O no, to smacznego:)

Alez wizja z tym makaronem:P:P:P Tzn z kluskami lanymi:D Chyba rosołu nie bedzie wiec:P