Eleanor 0 Napisano Lipiec 8, 2007 Serdecznie zapraszam!!! Każdy koralik wykonany z FIMO jest formowany ręcznie, z niezwykłą starannością i dbałością o szczegóły. Kupując tą niezwykłą biżuterię masz pewność, że powstała ona tylko w jednym egzemplarzu - nie spotkasz więc nikogo w takiej samej biżuterii jak Twoja. Odwiedź moją galeryjkę http://art-eleanor.fotosik.pl Zajrzyj na moje aukcje na Allegro http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5873172 Zapraszam do oglądania i na zakupy. Chętnie pomogę i doradzę w wyborze! Wystarczy napisać maila :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja jestem do niczego Napisano Lipiec 8, 2007 fajne są:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eleanor 0 Napisano Lipiec 8, 2007 dzięki :) Poprawiłam linka w stopce, teraz oba działają poprawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość v-v Napisano Lipiec 8, 2007 ladne :) ale oczywiscie podobaja mi sie najdrozsze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niaaga Napisano Lipiec 9, 2007 A co to jest ta masa fimo? Bo biżutki wyglądają fajnie ale czy to jest wytrzymałe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eleanor 0 Napisano Lipiec 9, 2007 niaaga ==> masa fimo to rodzaj szlachetnej modeliny. Korale w zniej uformowane są utwardzane w wysokiej temperaturze i lakierowane. Dzięki temu stają się twarde i wytrzymałe a do tego pięknie błyszczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hop do góry... Napisano Lipiec 9, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolka.kkk Napisano Wrzesień 20, 2007 Czesc.:D Czesc chcesz kupic niepowtarzalną biżuterię?Zajrzyj na stronke http://www.karolcia.blogownik.pl :) Biżuteria w całości wykonane przeze mnie oraz mojego projektu!:> Nie znajdziesz takich drugich!:) Spraw prezent sobie, przyjaciółce czy mamie!::D Jeśli jesteś zainteresowana napisz!(gg:4374016):* Przeslij wiadomosc dalej :*Życzę miłego dnia:)POzdrowionka Karolina:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Serotonina 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 Hej, dwa modele mi sie okropnie spodobaly, ale nie masz ich na allegro :( Jak inaczej moglabym je od Ciebie kupic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kate1 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 biżuteria piękna, podziwiam cierpliwość i wyobraźnię. Zupełnie rozwaliły mnie tutoriale - na zdjęciach wszystko wydaje się takie proste, szast prast i bęc! koralik. Wiadomo, że ta technika jednak prosta nie jest i łatwo wszystko spierniczyć, tym większe uznanie dla autorki, że to wszystko wygląda bajkowo. powodzenia! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allegrowiczka8 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 Eleanor, czy Ty te koraliki robisz sama, czy kupujesz gotowe ?? Wiem, że np. w Empiku można kupić taką masę, ale jakoś nie wyobrażam sobie zrobić takie ładne kolorowe koraliki w domu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
q2 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 super, bardzo mi sie podoba, zwłaszcza naszyjniki - PIĘKNE. Ale na stronie allegro prawie nic nie ma :( czy te z fotosika są dostępne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach