Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny facetttt

CZEMU TA KOBIETA JEST NAJPIEKNIEJSZA NA SWIECIE DLA WAS A DLA MNIE NIE..

Polecane posty

Gość dziwny facetttt

I Njgorsze ze nawet mi sie ani trochu nie podoba .. nic w neij nie widze oprócz tej przerażajacej słodyczy pustej:( nie ma jakichs oczu tak pieknych bym w nich zatonał...nie ma piersi ani kobiecych bioder które kocham u kobiet...no czemu ona mi sie nie podoba a wszystkim tak..czy jest cos nie tak ze mną ?? KOBIETY POWIEDZCIE.. http://www.pudelek.pl/artykul/3988/jessica_alba_sesja_na_plazy/

Gość ejejeje
ginorossi ty zazrosnico..co ty wmawiasz kolesiowi./.on jest chory i to bardzo.

nie kazdemu sie musi podobac! jest chorobliwie chuda i te wary obciągary :O:O no dajcie se na wstrzymanie

Gość dziwny facetttt
moja droga po co ta irytacja??? ja nie widze ani biustu w niej ani bioderek..jest dla mnie taka męska choc photoshop jej słuzy.wybacz ale nie myl takich fot jak tu wykreowanych z realnoscią ..widzialem jej zdjecia nieraz i widzialem jakie ma wąskie biodra .typ sylwetki jak mój dosłownie :) nie lubie grubasów a jesli mnie zapytacie o ideal kobiecy powiem ze bellucci jest moze nie idealna też ale dla mnie w 100%piekniejsza i kobieca. a to to jeszcze jest dziewczynka taka przeslodzona...o pustym spojrzeniu ..na tych fotach próbuje wzbudzic pożadanie swymi pozami pełnymi seksualnosci tylko szkoda ze tego seksu brak w NIEJ SAMEJ i co z tego ze na fotach go widac.. nie ma w niej ani osobowosci ani charakteru ani klasy. drogie panie prosze dajcie sobie na wstrzymanie.!! :)

Gość dziwny facetttt
wole kobiety mniej lalkowate i ładne a z "tym czymś"?? to cos musi miec kobieta w oczach:) ta pani jest tylko ładniutka a ja wole PIEKNE panie a nie tylko ładne a miedzy tymi dwoma słowami jest wielka różnica dla mnie:)

Gość dziwny facetttt
problem mam z tym ze im wiecej przygladam sie jej oczom tym mniej widze:)

Gość jyfjghjgfj
no mnie też sie nie podoba, jest tak piękan że az nudna... kobieta jak i męzczyzna powinni mieć cos co przyciaga uwage ale zdecydowanie nie jest to piękność sama w sobie ale coś niepowtarzalnego, pieknych kobiet jak ona jest wiele, czesto mijam je na ulicy ale ogladam sie za tymi ktore maja cos wyjatkowego w oczach w sposobie bycia

Gość dziwny facetttt
o :)nie jestem sam jako facet nie widzacy w niej tego piekna..:)

Gość tak jest urządzony ten świat
że każdemu podoba się co innego. :-) Ale to chyba dobrze

Gość ale to chude
z buzi jest ładna ale reszta ? ja nie pies na kosc nie lece:D

Gość dziwny facetttt
lima już lepsza :)

Gość alba jest jak anorektyczka
tragedia

Gość slimak2
Zgadzam sie, tylko ze ja jestem kobieta, wiec zaraz sie na mnie rzuca i posadza o zazdrosc;) Wedlug mnie ta kobieta ma twarz ladnej, slodkiej laleczki, tylko ze jej spojrzenie jest takie puste, zero wyrazu, nie ma w niej seksapilu doroslej kobiety.

Gość dziwny facettt
Lima to w porowaniu z Alba czysty seks choc chudzina:) w oczach ma ten seks:)ach te jej oczy...ale nie mowie ze cala mi sie podoba:)i ze jest idealna bo jej tez troche brakuje jak na mój gust:)

Gość yudfdgd
ja mysle kobieta zabija swoja atrakcyjnosc przez aurę typu "wiem jaka jestem zajebista" czesto wytwarza wokol siebie cos takiego ,bo jak wytlumaczyc to ze bardzo czesto jednakobieta podoba mi sie bardziej niz druga taka sama

Jasne, nie podoba ci sie, nie widzisz w niej nic seksownego, na kosci nie lecisz, ale gdyby zaproponowala ci seks, to bys sie ani przez chwile nie wahal.

Gość ale to chude
nie w moim guście a o sexie nie było mowy na bez ludziu i rak - to ryba

Gość dziwny facettt
ja tez sadze ze nie byloby mowy o seksie chyba ze juz bym niemial wyjscia i musial sie wyładować ..bo onamnie nie pociąga..pociaga to taka dziewczyna z sąsiedztwa troche:)moze i bym ja lubil ale nie chcial przeleciec :)

Gość slimak2
A mi sie z kolei wydaje, ze wlasnie taka aura "zobacz jaka jestem piekna i zajebista" przyciaga facetow. Na moich uczelni dziewczyny, ktore sa przecietne, ale zadbane i niesamowicie pewne siebie sa uwazane za atrakcyjne. Te ladniejsze, ale bardziej ciche, ktore maja mase kompleksow nie wywoluja takich reakcji.

Gość ale to chude

Gość ale to chude
do slimak 2 -dobry bałach to pol sukcesu

Gość FGFGFG
Mam cholera problem, nie sypiam ze swoim facetem jeszcze nie jestem gotowa ale ostatnio piscilismy sie, niestety on mial wytrysk w spodenkach lezac na mnie, kurcze boje sie ze tymi mokrymi spodenkami moglismy cos zmajstrowac.Czy to jest mozliwe??

Gość ale to chude
do FG FG FG ile masz lat ze takie bzdety wypisujesz

Gość 43950
Faceci sa tacy, ze przeleca kazdy panne, ktora jest chetna, bez znaczenia, czy ladna, czy nie. A wy twierdzicie, ze Alby byscie nie przelecieli? smiechu warte.

Nie każdemu musi się podobać. Chociaż kiedy tak na nią patrzę, to trudno mi zrozumieć, że są ludzie, którym ona się nie podoba, ponieważ ja uważam ją za najpiękniejszą kobietę świata. Jestem heteroseksualna, a na Albę mogłabym patrzeć godzinami, ale to już taka zwykła, kobieca zazdrość.

Gość madzixx
zszokowały mnie twe wypowiedzi.OOOO.OOO a ja tak daze do takiej figuryyyy...