Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny facetttt

CZEMU TA KOBIETA JEST NAJPIEKNIEJSZA NA SWIECIE DLA WAS A DLA MNIE NIE..

Polecane posty

Gość vbvbv
ona przypomina mi krowe.

Gość dziwny facett
mi juz bardziej sie podoba michelle preiffer jesli mam byc szczery...

Gość taakkkkkkkkk
beluci jest do bani ni to ładne ni zgrabne a alba jest piekna a moja kobitka jest podobna do Alby i uwazam ja za najpiekniejsza istote.

Gość looloolllllek
oczy bez wyrazu...cala taka nijaka.... pozowana, zrobiona, przerobiona:P i tak Polki sa nakpiekniejsze:D

Gość misiu fisiu
dokładnie Beluci jest taka nijaka.

Gość powiem banał
a ja się zawsze zastanawiam czemu one (te różne znane dupy) na każdym zdjęciu mają rozdziawione paszcze...są takie....wiecznie zdziwione...

Gość animekakinimod
dziwny facett-----jest kobietą i po przez te wypowiedzi chce się dowartościować, nie widzicie tego???

przecież Alba nie jest wcale taka chuda, ma kobiecą figurę. jest śliczno-słodka, a to nie każdemu musi się podobać. często widzę, że facetom podobają się babki o męskich dosłownie rysach, wielkie garbate nosy, brak ust i to coś niby mają w oczach, co im się podoba, tego też nie mogę zrozumieć, ale ten świat urządzony, że każdy wybiera to co mu się widzi. gdy idzie brzydka blondynka i ładna brunetka to pomimo, ze brunetka 100 x może być ładniejsza i z figury i z buzi, jaki ze stylu , faceci jopią się na spaloną, tlenioną blondi z garbem i krzywymi nogami i ją adorują. i nie przemawia za mnie zazdrość to wynika z moich ciagłych obserwacji...i jak tu być mądrym?? co widzą w tej z paskudną buzią, ale w blond tresce?? sam fakt posiadania blond łepetyny??? hmmm...

Gość amanda mrowikk
ALBA JEST RAGICZNIE BRZYDKA WG MNIE A BELLUCCI TO JUZ INNA SPRAWA:):) MICHELLE PREJFFER JEST ZAJEBISCIE TAJEMNICZA I PIĘKNA I MA TO COŚ ..ALE JOLIE TO JUZ WOGOLE MA TO COŚ MIMO ZE NIE MA SŁODYCZY W TWARZY.

Gość aurelka25
jak dla mnie to ona jest cudowna mogłabym sie w niej zakochac