Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jyfjghjgfj

POMOCY!!

Polecane posty

Gość jyfjghjgfj

Mam cholera problem, nie sypiam ze swoim facetem jeszcze nie jestem gotowa ale ostatnio piscilismy sie, niestety on mial wytrysk w spodenkach lezac na mnie, kurcze boje sie ze tymi mokrymi spodenkami moglismy cos zmajstrowac.Czy to jest mozliwe??

Gość czy ty jesteś nie normalna
pewnie jestes gówniarą....zanim za seks się zabierzesz to trochę poczytaj...to jest tak jak się dzieci za sex biora...radzę też nie korzystać z publicznych toalet bo może ktoś się w nie spuszczał i jak ty usiądziesz na tym kibelku to też zajdziesz :O:P

Gość gatnizamoscja
bardzo smieszne, ja kaurat znam przypadek gdzie kobieta zaszla w ciaze przez pieszczoty, ha ha ha a ty pewnie bierzesz sie za seks uwazajac ze w ciaze zachodzi sie tylko wtedy jak sie wlozy i mnie umoralniasz !!

Gość jaja nad jajami
ile Ty wiosen liczysz ? 11 ? a może 10 ? Chociaż dziewczynki w tym wieku są doskonale poinformowane kiedy w ciążę się zachodzi:o:o:o:o:o:o:o:o:o;

Gość czy ty jestes nienormalna
nie tylko zachodzi się w ciążę jak się facet spuści w środku...można też zajść jak np.facet spuści się i na palcach przeniesie spermę do pochwy...ale jak on leżal na tobie w ciuchach to jak ta sperma miała przedostać sie do środka twojej pochwy..zasranów się gówniaro

Gość yudfdgd
wlasnie chodzi o to ze jego spodenki byly mokre takze od zewnatrz kazdem sie wydaje ze zajscie w ciaze to taka trudna sprawa i dluga droga do przebycia do jajeczka, a to nieprawda, to sa sprawy mikroskopijne i bardzo mozliwe dlatego pytam czy znacie takie przypadki

Gość czy ty jesteś nienormalna
ok...te mokre spodenki leżaly na tobie....to powiedz mi jak te plemnkiki miały się dostać do wewnątrz ciebie?...przeciez chyba nie leżałaś godzinę z tymi spodenkami miedzy nogami :o ja akurat wiem że w ciążę jest bardzo łatwo zajść...wystarczy jeden raz...a ja nie jestem jakąś tak gówniarą...mam męża...ale dzieci nie mam,bo nie chcę

Gość yudfdgd
no dobra wiem ze to jest glupie ale przeciez zwyczajnie sie pytam to ze mam taki glupi problem nie zonacza ze macie mnie zwyzywac , poprostu mam glupi problem, wiem ze takie rzeczy sie stazaja i tyle

Gość czy ty jesteś ninormalna
ok...ale powiedz czy miałaś te spodenki między nogami...w pobliżu wejścia do pochwy?...bo jeśli tak to jest tam jakis procent zajścia...a ile masz lat?

Gość poczytaj cosmo
napewno dowiesz sie z niego równie ciekawych rzeczy, hjak to, że jajeczko jest wielkości migdała, więc plemnieki pewnie jakos tak jak szpilki, zauwazyłabyś jakby Cie atakowały :D