Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudyna..

swiadkowa-wlasnie sie dowiedzialam

Polecane posty

Gość klaudyna..

bede swiadkowa, slub za 3 tyg.! napiszcie prosze jak to wszystko wyglada w kosciele, tzn.co ja konkretnie bede musiala robic

hej ja tez prosze o wskazówki, jak sie ubrać - slub w grudniu,czy spodnie i żakiet moga być i co robi świadek w kościele. Bo to ze musi podpisywac jakieś papiery na \"zapleczu\" to weim

Gość goni.a
Skoro tak późno dowiedziałaś się o tym, że będziesz świadkową to raczej poza zjawieniem się w kościele i na weselu jeśli jest takowe nie będziesz miała żadnych dodatkowych zadań. W kościele nic nie musisz mówic, twoja główna rola to podpisanie dokumentów. Dodatkowo zadbaj o to, by pannie młodej dobrze układał się welon i bądź pomocna w razie nagłych wypadków (rozmazany tusz, chusteczki, itp.).

Gość klaudyna..
co masz na mysli, piszac, ze skoro sie dowiedzialam tak pozno, to nie bede miala zadnych obowiazkow??? a jakie powinnam miec????? prosze pomozcie mi, bo chce sie wywiazac idealnie ze swojej roli! to slub mojego jedynego brata, a dowiedzialam sie tak pozno, bo oni w ogole sa zakreceni i zalatwiaja wszystko na ostatnia chwile i to z 600 kilometrowej odleglosci! a jeszcze jedno...na wesele ide sama, ile powinnam wrzucic kasiorki do koperty? Tak pytam orientacyjnie...

jest jeszcze jedna malutka kwestia >>> musisz pojsc do spowiedzi i przedstawic ksiedzu papierek do podpisania ze jestes swiadkowa. wiem ze niektorzy maja z tym problemy. w niektorych regionach druhna kupuje rowniez malutkie kokardki na szpilkach (zapomnialam nazwy) do przypinania mezczyznom na weselu

Valeriana - PRZESADZASZ! Świadkowa NIE MUSI całować się ze świadkiem - kto ci takich GŁUPOT naopowiadał? I kto ci powiedział o spowiedzi świadków?! Jeśli chcesz prowokować, to z głową, bo wyszło ci to MARNIE.

przynajmniej nie odmowila. u mnie swiadkowa sie zgodzila, natomiast dwoch potencjalnych swiadkow -facetow juz nam odmowilo ;(