Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 8, 2007 :O po wyjęciu szufladki przeżyłam szok... za pomocą szczoteczki do zębów (nie wiem czyjej) wygrzebałam ulep z proszku i płyny zmiękczającego wielkości małej piąstki musiałam się tym z Wami podzielić (([czesc)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katarina Witt 0 Napisano Lipiec 8, 2007 No ja czyszcze dosc czesto, bo tam sie straszny syf zbiera :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*poziomka 0 Napisano Lipiec 8, 2007 powinno się czyścić po każdym praniu,ja ostatnio też dostałam szoku po tam mi wszystko pływało :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
automatic 0 Napisano Lipiec 8, 2007 ja bym chciała,ale w mojej pralce jest niewyjmowalny... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kakka Napisano Lipiec 8, 2007 Hmmm... dobrze, że tylko takie rzeczy tam macie. Bo ja mam grzyb. Taki brązowy paskudny nalot. Czyszczenie tego to syzyfowa praca. Poza tym tego jest pełno w środku, na niewyjmowanych częściach,do ktorych nawet nie zdolam sięgnąć. Czy ktoś ma może jakiś pomysł, co z tym zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 8, 2007 cholera! chyba rozebrać na części pierwsze :O jak sobie pomyślę co tam zalega... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kakka Napisano Lipiec 8, 2007 No ja szczerze mówiąc mam już takie myśli, żeby kupić nową pralkę, choć ta stara ma jakieś 4 lata. No ale jak zapobiec powtórce sytuacji> Grzyb w środku? Ja w ogóle mam tego grzyba wszędzie, w łazience bez przerwy go usuwam. Tego wcześniej w ogóle nie bylo. Pojawił się po remoncie łazienki. Czy ktoś wie, co się z tym robi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 8, 2007 moja ma 8 lat... :O na grzyba są jakieś specjalne środki w budowlanych sklepach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a masz Napisano Lipiec 8, 2007 a nie zakleilas przy remoncie jakiegos wywietrznika? bo grzyb to niestety od wilgoci sie robi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kakka Napisano Lipiec 8, 2007 Ale to nie jest grzyb na ścianie tylko na umywalce, wannie itp. No tak, on się robi od wilgoci, no ale trudno, żeby umywalka była sucha. Ja mówię o czymś co jest w bardzo częste w łazienkach, tylko założę się, że część z was nie wie, że to jest grzyb, bo to wygląda jak brud. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kakka Napisano Lipiec 8, 2007 On się pojawia przy fugach, przy krawędziach, przy kranie... Taki brązowy osad. No i ja to mam w pralce.:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
powiem 1 Napisano Lipiec 8, 2007 Jasne , ze tak :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach