LUXUS 0 Napisano Lipiec 8, 2007 Dokładnie. Poszukuję złotnika lub złotnika-jubilera , która/który się zgodzi wykonać wyrób z powierzonego złota według mojego pomysłu dla mojej narzeczonej, mam na myśli wykonanie kolczyków ( 2 szt. ) oraz wisiorek . Posiadam ok. 10 gram tak zwanego \'złomu złotego\' , czyli ok. 4 gram \'złomu\' - próba złota - 333 i ok. 6 gram \'złomu\' - próba złota - 585 i chciałbym aby fachowiec to złoto przetopił i uszlachetnił do próby złota - 585 i wykonał gotowy wyrób . Projekt wyrobu jest bardzo oryginalny i osobie zainteresowanej rysunki mogę przesłać na maila . Na temat wyrobu będę rozmawiać tylko z fachowcami , nie mam czasu i szkoda mnie czasu na zbędną gadaninę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 8, 2013 lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 9, 2013 Idz do zlotnika w swoim miescie to ci zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach