Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przez was tak jest

Kobiety sa proste jak konstrukcja cepa...

Polecane posty

Gość little pretty girl
traktujesz dziweczyny jak kogoś głupszego od siebie! chcesz miec zajebistą dupę, żeby ci wszysyc zazdrościli, którą będzie cie kochała za charakter!!! marzyciel....

Gość jak widzę masz nowe
masz rację stańczyku...są kobiety piękne i wartościowe , tylko jest jeden problem...taka kobieta nie będzie chciała pustego faceta... ;) Jak widzę sam to podkreślasz, więc zdajesz sobie sprawę, że na Ciebie nie zwróci uwagi... ;)

Gość stanczyku..
napisałeś, że co byś robił ze śliczną, wysoką panną? myślisz, że taka by chciała się z toba pokazać? żadna nie lubi wyglądać przy menie, jak Królewna Fiona przy Lordzie Farquadzie, kurdupelku.

to że przeciętne dziewczyny mają bogatszą osobowość to mit w rzeczywistości to właśnie te \"sztuczne\" lale mają bogatszą osobowość umieją człowieka rozbawić, są bardziej śmiałe i wygadane można się z nimi nieźle zabawić a i pogadać też można na ciekawe i mądre tematy są też sympatyczniejsze i milsze częściej się uśmiechają czemuż więc - mając do wyboru nudną i smętną przeciętniarę albo wesołą i wygadaną piękność - wybrać tą pierwszą???

piękne i wartościowe dziewczyny nie patrzą na wygląd i wzrost droga panno :-) ale wy tego nie zrozumiecie puste przeciętniary :-D bo dla was wartościowa dziewczyna to dziewczyna która patrzy na wygląd :-O

Gość little pretty girl
ale od czego zacząłeś swoje wywody? przypomieć ci? od tego, że uważasz że faceci bardziej cenią sobie naturalność u dziewczyn, z którymi chcą się spotykać, ceni bardziej charakter - a teraz odkręcasz kota dupą! zdecyduj się bo powoli mam dosyć tej głupiej rozmowy z kimś kto ma 5 zdań na minute

Gość little pretty girl
czyli ty nie jesteś przystojnym i wartościowym facetem - bo patrzysz! proste?

Gość jak widzę masz nowe
mam nadzieję, że co do kobiet są to Twoje własne doświadczenia i masz bardzo dużą skalę porównawczą...

Gość little pretty girl
odnieś swoją debilną teorię też do facetów!!

Gość little pretty girl
bo żadna go nie chce!! a jego pożycie ogranicza się do gazety w kiblu, a teraz go wyobraźnia ponosi

Gość jak widzę masz nowe
i nie jest to skala internetowa, tylko życiowa... :)

dla mnie dziewczyna musi być nie tylko ładna (przecież wygląd to nie wszystko) musi też mieć odpowiedni charakter :-) są faceci którzy cenią sobie naturalność (jest ich większość) ale są też faceci którzy cenią sobie piękno (choćby sztuczne) ja należę do tych drugich :-)

Gość 111111111111111
Stańczyk to nie ma czego zazdrościc :D

czyli ty nie jesteś przystojnym i wartościowym facetem - bo patrzysz! proste?\" nie jestem ani przystojny, ani wartościowy tak samo jak większość z was nie jest ani ładna, ani wartościowa (bo lecicie na wzrost i wygląd)

Gość jak widzę masz nowe
poczytaj dokładniej swoje wypowiedzi.... "często można spotkać piękne, fajne i inteligentne dziewczyny, które nie patrzą na wzrost i wygląd tak jak większość przeciętniarek i brzydul tylko na duszę, serce i umysł."... Ty będziesz patrzył na wygląd, ale od niej wymagasz czegoś więcej...dla niej to nie wygląd ma mieć znaczenie... Dlaczego Twoja wybranka ma postrzegać mężczyzn inaczej niż Ty sam ?

atakując mnie (za to że lecę na wygląd) poniekąd atakujecie same siebie gdyż atakujecie osobę, która myśli podobnie jak wy :-) ja nie chcę brzydkiej dziewczyny wy nie chcecie niskiego chłopaka ten sam sposób myślenia skoro ja jestem pustakiem to i wy jesteście pustakami :-)

Gość little pretty girl
psycholog się znalazł! czemu wydaje ci się, że wiesz co myślą i jakie są wszytkie dziewczyny! pomyśl raczej o sobie: zbierz wszystkie swoje mdre wpisy, których tutaj dokonałeś i wybierz z nich wszystkich to co tak naprawde myslisz bo placzesz sie jak mucha na wietrze ;)

Gość jak widzę masz nowe
jak widzę masz przebłyski rozsądnego myślenia... :) Plus dla Ciebie, ale tylko w tym wypadku. Możesz odpowiedzieć na moje wcześniejsze pytanie?

"Ty będziesz patrzył na wygląd,\" i na charakter :-) przecież napisałem w poprzednich wpisach że wygląd to nie wszystko liczy się jeszcze charakter aczkolwiek jeśli dziewczyna brzydka to i charakter jej nie pomoże tak samo jak niskiemu chłopakowi :-) \"ale od niej wymagasz czegoś więcej...dla niej to nie wygląd ma mieć znaczenie...\" dla wartościowej dziewczyny wygląd i wzrost nigdy nie mają znaczenie :-)

a zakładajacy topik jest pewnie blondynem i cierpi bo wolimy ciemnych :D heh :D a ja wole czarnych, żółtych... każdych tylko nie polaków. wole cos innego niz ja jestem :P

Gość little pretty girl
:wartościowej dziewczyny wygląd i wzrost nigdy nie mają znaczenie: TO JAKIM PRAWEM TY PATRZYSZ NA WYGLAD!?????

Gość little pretty girl
A CZY JA POWIEDZIAŁAM żE PATRZE NA WZROST??? NO FUCK!

Gość little pretty girl
oj placzesz sie w zeznaniach,juz bys został skazany, na smierc ;)

Gość 111111111111111
Stanczyk ---ty masz jakis kompleks wzrostu ????

Gość jak widzę masz nowe
Mam nadzieję, że znasz choć trochę życie...jeżeli tak jest, to widzisz jak dobierają się ludzie... Tak naprawdę nasza ogólna rozmowa jest tylko przepychanką i musisz się ze mną zgodzić...tak samo jak pozostali... :) Życie jest na tyle rozsądniejsze od wielu z nas , że daje nam to , co naprawdę powinniśmy dostać... Rozsądna kobieta znajdzie wśród tłumu ludzi rozsądnego mężczyznę...pusta znajdzie pustego... To samo dotyczy się oczywiście mężczyzn... Bo tak naprawdę każdy z nas często nawet nie zdając sobie z tego sprawy będzie kierował się tym, co naprawdę tkwi w jego wnętrzu...bez względu na to, co mówi na głos... ;)