Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przez was tak jest

Kobiety sa proste jak konstrukcja cepa...

Polecane posty

Gość 111111111111111
Wyrazy ubolewania :D

Gość little pretty girl
dla mnei osobiscie najwazniejszy jest charakter, wyglad ma drugplanowe znaczenia, (w wygladze nie mozna sie zakochac, a w charakterze, osobowosci i owszem) wiec jak widzisz nie naleze (zgodniej z twoim podzialem) do wiekszosci dziewczyn jakie znasz...

\"Bo tak naprawdę każdy z nas często nawet nie zdając sobie z tego sprawy będzie kierował się tym, co naprawdę tkwi w jego wnętrzu...bez względu na to, co mówi na głos... :-)\" ostatnie zdanie jest bardzo mądre :-) brawo :-)

Gość little pretty girl
czyli stanczyk poszukaj sobie niskiej dziewczyny ;)

Gość 111111111111111
no i poliglota z ciebie :D łał ..........:D

Gość little pretty girl
i pustej jak ty

Gość little pretty girl
''Rozsądna kobieta znajdzie wśród tłumu ludzi rozsądnego mężczyznę...pusta znajdzie pustego...'' madre i w wiekszosci przypadkow prawdziwe, bo czasem idiocie trafi sie ktos madry jak slepej kurze ziarno.......

Gość jak widzę masz nowe
Znam już trochę życie i naprawdę widzę jak jest. Jak byłam w wieku większości osób wypowiadających się na forum, to też zapewne patrzyłam na życie inaczej, ale czas robi swoje... Uczymy się żyć i tak naprawdę uczymy się kochać dopiero będąc dojrzali emocjonalnie... Ja dopiero teraz naprawdę wiem, co znaczy kochać życie i cieszę się , że do tego dorosłam... :) Dorosłam również do prawdziwego partnerstwa, bo tak naprawdę tym jest miłość... ;)

Gość little pretty girl
;) gratuluje! ;) szczerze zyczlabym tez tego stanczykowi, żeby melony jego inteligentnej pameli nie przesłoniły mu prawdziwej miłosci... nie tylko fizycznej

Gość 111111111111111
tylko sie mozna pod tym podpisać :D

Gość little pretty girl
a i tak stanczyk nie przyjmujesz tego za norme ze piekna kobieta jest inteligenta, wartosciowa, fajna tylko traktujesz taka postac jako zjawisko sciencefiction jak Yeti, na ktora wydaje ci sie ze kiedys szczesliwie trafisz ;) powodzeniaa! ;)

najprostsze rzeczy sa najtrudniejsze, zeby wymyslec cepa trzeba minimum tysiac lat, i chocby gadal i trzy dni kobiety sa milion razy bardziej skomplikowane od chlopow, taka jest smutna prawda. Cale szczescie ze zwyczaje modliszek sa malo znane i nie praktykowane, bo niewesoly bylby los mezczyzn.....

ja już jestem zakochany w takiej jednej :-) jest bardzo ładna, ma śliczne niebieskie oczy, farbowane włosy, stosuje makijaż, przeważnie ubrana w modne, tandetne ciuszki jest bardzo miła, sympatyczna i słodka trochę inteligentna ale nie za bardzo raczej średnia jeśli chodzi o wzrost oraz szczupła piersi ma średnie takie w sam raz ;-) będę musiał ją jakoś zdobyć ;-)

Gość 111111111111111
Mimo wszystko Powodzenia ;)

Gość little pretty girl
tylko jej nie mow ze jest ''trochę inteligentna ale nie za bardzo'' ;)

Gość 111111111111111
hahahahaah................

a tak z innej beczki czym charakteryzują sie tandetne ciuszki tej wybranki? :D i czy rozmawiałeś z nią?

Gość little pretty girl
czy znasz ją tylko z gazety? :)

Gość 111111111111111
no nie teraz to byłas okrutna :D

Gość casandra6__________
stanczyk to najwiekszy palant na kafeterii :P

Gość 111111111111111111
czy najwiekszy ja bym znalazła większych ale nie bede polemizować :D

Gość little pretty girl
Elegancki Pan to najgorszy szmaciarz na tym forum!!! Stańczyk nie jest jeszcze taki zły...

Gość stanczyk nie jest
palantem tylko wytworem dwulicowości kobiet:D , nie zdajecie sobie sprawy jakie podłe czasami jesteście:O

Gość 1111111111111111111111
Musze przyznac racje - zdarzyło mi sie spotkac Stańczyka i jego madre wypowiedzi - byłam w szoku , ale widac ma człowiek czasem cos madrego do powiedzenia .

little pretty girl jesteś dosyć wulgarna powinnaś bardziej dbać o słownictwo :-) chamskie dziewczyny nie są atrakcyjne dla mężczyzn nawet jeśli są piękne

Gość 1/2 szklanki
Stanczyku! A dlaczego tak Ci przeszkadza, ze kobiety patrza na wzrost mezczyzn? Przeciez to normalne, ze zadna nie chce byc z nizszym od siebie... Czy moge wiedziec ile masz wzrostu? Jestem pewna ze nie jestes az tak niski by nie poderwac dziewczyny nizszej od siebie:)