Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pikasha

PYTANIE O SEKS

Polecane posty

czesc... nie dlugo chce zaczac brac tab.anty do tej pory kochalismy sie z gumka i zastanawiam sie jak to bedzie jak moj luby zostawi final we mnie... tzn. co wy DzIEWCZYNY z tym robicie potem czy macie jakies chsuteczki przy sobie czy cus czy czekacie az wyschnie sorry bo nie wiem kompletnie co potem zrobic a chcemy w koncu bez gumki to robic hehe... prosze o rady

Gość snakira
najlepiej zebys miala jakies chusteczki ze soba, nie zaleznie od tego czy twoj chlopak bedzie tegens na zewnatrz czy w srodku.

Gość alicja z kołobrzegu
nie lepiej połknąć? Ile problemów się rozwiązuje

polknac? myslalam o tym ale taki widok ech nie raz bylo tak ze po wszystkich jak zobaczylam to w gumce to mnie zbieralo na wymioty kcoham go bardzo ale jednak nie przemogla bym sie zeby polknac hehe

Gość alicja z kołobrzegu
O rany, przeciez nie mówię o połykaniu z kondoma!! "Na świeżo" nie jest tak strasznie. Najgorzej pierwszy raz się przemóc, a potem to nawet trochę się za tym tęskni :)

ja tez nie myslalam ze z gumki hahahaa :D:D!!! robie mu przyjemnosc ustami ale nigdy tak zebym polknela hahaha :D z gumki bleeee tylko chodzilo mi o to ze jak to widzialam to mnie na wymioty bralo... i nie wiem jak bedzie jak zaczniemy bez hehe i dlatego sie pytam co z tym robicie czy ON zostawia to w was czy np. jak juz ma dostac to np do chusteczki

ja tak strasznie boje sie ciazy ze nawet jia biore tabsy to nie konczymy w srodku

Gość moze anonimowa
no najlepiej miec chusteczke albo recznik papierowy, albo po prostu po jakims czasie isc do lazienki sie podmyc (trzymajac sie za cipke aby nic nie splywalo po nogach)

Gość Pralina**
kochasz i się brzydzisz? Coś tu nie tak. Dziecku też się będziesz brzydzić pieluchy zmieniać? "Siorbaj" jak możesz a zobaczysz, że nie jest tak źle jak ci sie wydaje

a ja ja rozumiem ze sie brzydzi bo jak tez robie chlopakowi loda ale nie pokne chociaz bardzo go kocham to jets akurat bez znaczenia

dzieki za rady... najpierw jednak musze sie wybrac do gina po te tabletki a potem to juz sie zobaczy... tez sie boje ciazy nawet on sam mowi ze jak bedziemy sie kochac to tak ze bedzie wychodzil a nie ze w srodku... oj nie chcialabym wpasc

Gość kondomka
no tak, przeciez polykanie spermy to dowd milosci i kto tego nie robi nie kocha naprawde swojego partnera...puknijcie sie w leb!!!

Gość kolega z podstawówki
połykanie może nie jest dowodem miłości, ale na pewno jest dowodem braku szacunku. To tak, jakbym lizał cipkę przez balonik, bo bym sie soków brzydził. Pojebane babsztyle

przeciez robiac loda nie robimy tego w gumce wiec kurde o co chodzi sperma ma za zadanie doprowadzic do zaplodnienia a nie zeby sie nia objadac i delektowac

Gość czterdziestolatek
seks ma za zadanie doprowadzić do zapłodnienia. I jakoś nie krzyczysz "Po co mi orgazm, to nie o to chodzi żeby było mi dobrze!".

ale seks jest rownoczesnie przyjemny a polykanie spermy niekoniecznie

Gość kuzyn aikido
więc ciesz się, że jest przyjemny, bo na dobrą sprawę dla Ciebie nie musi. Połykanie spermy też jest przyjemne - przynajmniej od strony faceta. Miałaś orgazm? To połykaj nie pyskuj

problem w tym ze orgazm mam rzadko ale sam seks jest przyjemny a polykac nie bede

Gość ania z poznania
słusznie, ja też nie połykam i dzięki temu mam już trzeciego chłopaka w ciągu dwóch miesięcy :)