Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadarelka

jestem oblesna-

Polecane posty

Gość ale jajaaaaaa
Lommax jestem tylko facetem

Gość waliaa
Przeciez to nie jest jakas nietypowa sytuacja ,ze dziewczyna przesypia sie z facetem na imprezie .Przeciez te imprezy sa po to ,by przyspieszyc troche akcje.

Gość OVirginO
ale jajaaaa ze niby ja złozyłam tą deklaracje? ja tylko powiedziałam, ze nie mozna mieszac z blotem ludzi, których sie nie zna :)

i jeszcze pisze ona, ze ten koleś był obleśny to tak - jakby przespać się z najgorszym lumpem ze szkoły, takim omierzłym spod ławki! to ja się nie dziwię, że czuje do siebie obrzydzenie!

Gość Lommax
ale jak to poznac? Skad Ty sie nauczyles?

Gość ale jajaaaaaa
Lommax nauczyć sie tego można z pewnością. Jedni lepiej inni gorzej. Polecam lekturę specjalistów od bodylanguage. Np. Molho

Gość OVirginO
nie oceniam, wrecz przeciwnie. powiedzialam, ze na te okreslenia jest jeszcze za wczesnie. sama nie uzyłam wobec jej osoby zadnych epitetów ;)

pretty jest tak ograniczona ze mysli ze wszyscy mysla tak jak ona dzieki wielkie dla osoby ktora stanela w mojej obronie naszczescie ja za bardzo nie przejumujhe sie opiniami z forum mam swoich przyjaciol, ktorzy znaja mnie naprawde i z ich opinia sie licze bylo przyjemnie na pocxzatku a potem nie ale po co pytasz? jakie ma to znaczenie?

Gość ale jajaaaaaa
OVirginO nie Ty tylko autorka tematu

Gość Lommax
mowa ciala ;) ale to nie jest czasem tak, ze mozesz poznac, czy ta osoba klamie czy mowi prawde? Nie poznasz chyba, ze byla dziwka za mlodu? Dopiero jak sie jej spytasz, czy dobrze sie prowadzila, mozesz stwierdzic, czy mowi prawde, czy klamie? Dobrze mysle?

Gość waliaa
Ale pomyslcie ,ze ten oblesny tez chce zamoczyc .To z kim ma to zrobic ?To jemu sie juz nic nie nalezy od zycia.

Gość ale jajaaaaaa
Lommax jasne że nikt nie ma tego na czole napisane. Ale już pierwszy gest, pierwsze słowo powiedzą specjaliście wszystko

jak się nie przejmujesz opiniami to po co tu wlazłaś!? liczyłaś na grupę wsparcia? idź so kościoła! może ksiądz cię rozgrzeszy! tutaj będziesz słuchać że jesteś dziwką! bo jesteś!

Gość fdfgf
"Ale pomyslcie ,ze ten oblesny tez chce zamoczyc .To z kim ma to zrobic ?To jemu sie juz nic nie nalezy od zycia." racja, wiec ten oblesny typ zamoczy w oblesnej dziwce. Wszystko gra. mial jeszcze inna mozliwosc - isc do burdelu, ale tam trzeba dziwkom placic, a tu mial dziwke za darmo.

Gość ale jajaaaaaa
little pretty girl może to jest przypadek dla jakiegoś specjalisty. Bo tu był pełen brak hamulców.

pretty ty pojebana kurwo wez wyoierdalaj z tego topiku tepa jestes nie oczekiwalam zadnego wsparcia ale mozna swoje zdanie wypwoiedziec kulturalnie a nie mnie wyzywac od szmat i dziwek koles nie jest zadnym menelem spod lawki mi sie nie podoba ale jest zadbany i mial dziewczyny oceniasz mnie debilko a sama co reprezentujesz? wole juz byc dziwka i dawac dupy komu chce niz rzucac sie tak na ludzi jak Ty sfrustrowana idiotko

Gość waliaa
czesto urzadzalismy jako studenci takie imprezy z alkoholem.Byly zapraszane na nie rozne dziewczyny i nieraz zdarzalo sie ,ze dziewczyny zostawaly do rana.Nie przyszlo nam do glowy ,zeby nazywac je dziwkami.Rzeczywiscie alkohol ulatwial wiele spraw.

Gość Wolę być już sam
A jak twój przyszły chłopak zapyta cię o przeszłosć? To skłamiesz?

Gość OVirginO
a co wy chcecie osiągnąć tym wmawianiem jej, że jest dziwką?! raz się jej zdarzyło, sama napisała ;) poza tym, to jeśli macie nadzieję, że po tym co jej napiszecie, przywdzieje worek pokutny i obierze jakąś bardzo wymyślną drogę ekspiacji... to chyba jesteście w błędzie

Gość ale jajaaaaaa
waliaa nie my je nazywaliśmy kurwiszony

Gość fdfgf
waliaa - zalezy od srodowiska, jesli ludzie nie maja na codzien do czynienia ze szmatami, to jak na taka trafia, to jej to mowia prosto w oczy, tak jak tu. A jak masz na codzien do czynienia do kurwami, to pewnie, ze nie nazwiesz jej dziwka, bo myslisz, ze kazda tak sie zachowuje.

wole juz byc sam nie sadze zeby mnie pytal nie natrafilam jeszcze na takiego a jak zapyta to bedfziemy juz napewno jakis czas i napewno mnie nie zostawi bo raz mi sie zdarzylo zbladzic a jesli tak to prosze bardzo, bede zadowolona zenie bede z kims dla kogo tylko takie rzeczy sie licza a nie to jaka ogolnie jestem osoba

Gość straszne
sadarelka trudno, stalo sie i nie ma sensu sie martwic, nastepnym razem bedziesz bardziej sie pilnowac, glowa do gory:* ci, ktorzy tak na nia najezdzacie - nie przesadzacie? jakby to facet zalozyl watek:" przeruchalem oblesna laske"(sorry za wulgaryzm) to zaloze sie, ze komentarze bylyby zupelnie inne, typu "stary, pasztetow to nie warto ruszac" itd:/ sadarelka jest kurwa, szmata???NIE, jest dziewczyna czy tam kobieta nie wiem ile masz lat, sorry;), ktora zaluje, ze sie przespala z kolesiem pod wplywem alkoholu. Wam sie to nigdy nie zdarzylo? pewnie nie, w koncu jestescie swieci, a wiekszosc to dzieci z podstawowki ktore maja wakacje lol:) co za zaklamanie - facet moze, a kobieta nie, no litosci!! a najbardziej mnie rozsmieszyly teksty typu: nie chcialbym miec takiej zony heh. racja, zona to taki przedmiot, ktory mozna miec albo nie, a ktorego zdanie nie ma najmniejszego znaczenia pff:)

fdfgf dokładnie jest jak mówisz...!! a ty do mnie puszczalska lafiryndo nazywasz kurwą? niby na jakiej podstawie???? to nie ja się puściłam po pijaku z jakimś oblechem tylko ty mu dałaś dupy więc uważaj na słowa! a że jesteś obleśna to napisałaś sama więc to już ustalone, że się sama sobą brzydzisz więc się nie dziw ludziom z forum, że też by cię nie chcieli dotknąć (sama rozumiesz: hiv, kiła, aids) ty się puściłaś,a nie ja więcuważaj co piszesz!

Gość fdfgf
straszne - przeczytaj caly watek, Napisala, ze zaluje tego, ze sie przespala z OBLESNYM facetem. Jakby to byl przystojniak, to nie widzialaby problemu. Dla mnie to dziwka.

dzieki!!!! nie oczekiwalam zadnego wsparnia ale nie myslalam ze rzuca sie na mnie jak na mieso armatnie:-o