Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadarelka

jestem oblesna-

Polecane posty

Gość straszne
chuja mi wymyj

Gość Wolę być już sam
Ale przeszłość się ciągnie za kobieta oj ciągnie. Jak jakiś potencjalny kandydat na partnera się o tym dowie, to nasza bohaterka topicu może mu zbrzydnąć i wydać się zdemoralizowana i nieczysta :)

Gość fdfgf
dokladnie, co ona mysli, ze to byla przeszlosc? Bledy mlodosci, jak to sie teraz modnie mowi? Gowno prawda, to sie bedzie ciagnelo do smierci, dziwka zostala juz do konca zycia. Jak znajdzie faceta, to pewnie takiego samego, ktory ją przelecial.

Gość czterdziestolatek
tak, mamy dziewczyny porządne, dobrze się prowadzące i "ach te dzisiejsze"

Gość straszne
to wyzej to podszyw. little pretty wybacz nie zauwazylam, ze to Twoja prywatna rozmowa, myslalam, ze w tym watku inni tez moga sie wypowiadac lol

fd ty chory jestes na szczescie nie kazfdy facet ocenia ludzi tak jak ty baranie znam wielu fajnych, inteligentnych kolesi ktorzy nie odbiueraja jak dziwki i szmaty kogos komu sie raz zdarzylo cos takiego a pozatym to facetom wolno wg Ciebie?? facet sobie moze posuwac kazda jak chce a panna to szmata od razu tak?? wez sie zastanow zaloze sue ze Ty niewinny nie jestes

Gość a cię będę bronić
jesli wkładał ci os tylca, to jesteś nadal dziewcią i pewnie nie widzła twojej twarzy, a jak od przodu to cnota po tygodnu odrasta. prosze o szczegóły, zrobiliscie to w aucie, krzakach na chodniku, zabawie czy w rowie?

Gość chuda too
nie pochwalam do końca tego co zrobiłaś bo być może powinnas ograniczyć alkohol skoro potem się nie kontrolujesz, ale popieram Cię w stu procentach, że facetom wolno i jest ok a kobiety to zaraz szmaty i dz**ki jak pójdą z kimś do łóżka...

Gość fdfgf
"znam wielu fajnych, inteligentnych kolesi ktorzy nie odbiueraja jak dzi**i i szmaty kogos komu sie raz zdarzylo cos takiego" fajnych? Takich jak ten, ktoremu dalas dupy? Jak juz wczesniej napisalem, jesli facet otacza sie tylko dziwkami, to nie wie, ze istnieja inne. I dla niego nie bedziesz dziwka, bo on mysli ze kazda sie tak zachowuje. A co sie tyczy tego, ze nie przebieram w slowach: Nie bede ciebie stawial na rowni z dziewczynami, ktorym sie to nieprzytrafilo. Jakos trzeba was odroznic, nazywajac ciebie tak a nie inaczej.

Gość chuda too
niektóre wypowiedzi są beznadziejne, widać ludzie że nie macie prawa głosu nigdzie indziej, czy to w domu czy w pracy, dlatego pokazujecie swoje możliwości tutaj. Niestety sięgają dna:-(

Gość do chuda too
Zupelnie sie z Toba zgadzam niestety:/ wakacje sa jak juz wyzej ktos pisal, wiec dzieci z podstawowki i gimnazjum wyzywaja tych, ktorzy 'TO' robia od kurew i dziwek...albo co gorsza to nie dzieci tylko nietolerancyjni dorosli ludzie:/

Gość do chuda too
chyba też się nieźle sypiesz, skoro bronisz kurewstwa

fajnych? Takich jak ten, ktoremu dalas d**y? nie wiem co co ci chodzi za bardzo o wyglad??? znam sporoooo fajniejszych, poprpstu przystojnych o charakter?? tu akurat nix nir wiesz na temat charekteru tego kolesia twoje wypowiedzi nie maja sensu

Gość do chuda too pierwsze
jakim trzeba byc kretynem zeby sie tak kretynsko podszywac? :)

Gość chuda too
ja po prostu nikogo nie osądzam, każdy ma własny rozum i wie co robi. Moze polowa z osob ktore wyzywaja autorke topiku nie jest lepsza ale sie idealizuja i wyzywaja na niej zeby moze zagluszyc wlasne sumienie. Nie jestem kurwa, mam meza i dziecko i normalne zycie. Niczego mi nie brakuje dltego nie musze sie na nikim wyzywac zeby sobie ulzyc. Pozdrawaiam.

Gość Pozdrawaiam Cię również

Gość chuda too
Jakas nastepna inteligentna osobka sie znalazla, ktorej to nigdy literki nie przeskoczyly.

Gość Pozdrawaiam

Gość Pozdrawaiam
ale widzisz, jak chcesz to potrafisz

Gość żadne żarty
czytaj i płacz nad swoją głupotą pustaku

sam czy tam sama placz pustakiem nie jestem pojebancu a z tymi zartami to nawet nie wiesz o co chodzi\\ wiec sie nie udzielaj

Gość sadarełka
obciągam na lewo i prawo

Gość puściłaś się
a teraz oczekujesz, żeby ludzie nie mówili, że jesteś łatwa i puszczalska?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
współczuć tylko przyszłemu potencjalnemu partnerowi na całe życie:-) nigdy nie będzie mógł być pewien czy po pijanemu nie zdradzisz go np z jego najlepszym kumplem:-((

Gość jestem za tobĄ
oj odwalcie sie od niej po co ja wyzywacie to nie jej wina ze po pijaku robi sie ...latwa. chyba niewiecie co to znaczy . wyzywacie ja od szmat dlaczego. pozatym co wam do tego mysle ze ona czukala pocieszenia a nie wyzywania od szmat. dupki jestescie i tyle

Gość jestem za tobĄ
pozatym ona ma problem stara sie cos z tym zrobic a wy tak . sluchaj musisz sie chamowac i nie pij tyle znaczy nie mowie ze naduzywasz alkocholu ale jak mowisz ze potem oddajesz sie kazdemu to albo musisz sie z tym pogodzic albo nie pic albo otaczac sie ludzmi ktorzy nie beda sie wykorzystywac odrazu albo powiedziec znajomym ze taka jestes i zeby tego nie wykorzystywali. a tu juz zartem: albo zaimwestuj w majtki na kluczyk hehe