Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pralina**

Zaskórniki zamknięte i otwarte-sposoby na pozbycie się ich!!!

Polecane posty

Gość Pralina**
Weź przestań z tą swoja gadką że Ci się rzygac chce jakbym koło Cienbie przeszła to byś napewno nic nie zauważyła!a Twoje porosszerzane pory po wyciskaniu to za jakis czas będzie z kosmosu widać!!;P

To nie patrz na nas-kto ci kaze.Pewnie masz ryj jak niewypal i to tobie ludzie mowia,ze na ciebie patrzec nie moga-a teraz powtarzasz to co tobie wmawiaja do bolu ;) debil

Gość *dzjubek*
zarobiłam przy autostradzie fortunę

Gość Pralina**
DZiewczynko mówisz o wizytach u kosmetyczki to wcale nie jest drogie tyle to ja kasy co miesiąc na żel do mycia twzry wydaje jak byś była taka bogata to byś sobie laserowo ususeła!!;P

ja tez tyle placilam.I efekty byly-owszem...ale oplakane.Osoby z cera tradzikowa nie MOGA chodzic do kosmetyczki.Moja p.dermatolog to madra kobieta i wiem co mowie-to od niej czerpie wszelkie wiadomosci

Gość do mycia twzry
żeś się podnieciła, że aż trawić w klawisze nie potrafisz poprawnie tak Ci się łapska kolebocą

Gość ludzie opamietajcie sie
nie stac ich na kosmetyczki? nie rozsmieszaj mnie a co to luksus jakis? ha ha nie masz pojecia o pielegnacji skory, gowno wiesz a sie madrzysz 70zl ja na krem wydaje 80zl i nie mam zaskornikow i nie musi mi kosmetyczka dusic cery

hehe wezcie se te nicki pomaranczowe w dupe wsadzcie.My juz na to forum nie wchodzimy

Gość a pralina to co na czarno
pisala?

Gość chodzący zaskórnik ;D
Hej ja miałam ten płyn o którym piszecie, ale mi nie pomagał :s a mam całą brodę, nos i teraz to już czoło w zaskórnikach otwartych i zamkniętych ;/ A krem acne-derm kupiłam w aptece bez recepty i już tydzień go używam, ale nie widzę żadnej poprawy. Mam trzy krosty ropne na twarzy i jak były tak są cały czas. Będę go używać jeszcze te 3-4 tygodnie, ale jak nie będzie rezultatu to go odstawiam ;/ Ogólnie przez długi czas próbuję leczyć skórę na własną rękę, zmieniam żele, toniki itd. i już niedługo wybieram się do dermatologa jak ten acne derm nie pomoże. Już miałam nawet żele z francuskich, dobrych firm, które można zakupić tam w aptekach i nadal nic nie pomogło... przez 30 minut nie widać wągrów po umyciu, ale później są z powrotem... :c

Gość Syja____
Ja znalazłam rozwiązanie na zaskórniki i wstrętne gule na linii żuchwy i skroniach a borykałam się z tym problemem przez wiele lat i stosowanie różnych preparatów nie pomagało. Rozwiązanie to płyn Atrederm. Pewnie większość osób będzie niepocieszona że jest to preparat na receptę ale przynajmniej skuteczny. Sama o niego poprosiłam u dermatolog, bo inaczej po raz kolejny przepisywałaby mi iwostiny i inne cuda wianki za których polecanie bierze pieniądze. Preparat ma dwa stężenia: 0,025 i 0,05% i naprawdę polecam ten niby słabszy bo mocniejszy jest po prostu za mocny i choć działa, to złuszczanie przy nim gorzej wygląda, skóra robi się twarda i pęka, tak jak wtedy gdy się mocno przesadzi ze słońcem. Jak się już wyleczy z tego co się chce wyleczyć to skóra wraca do normy I naprawdę to preparat tylko na zaskórniki i gulki a nie na pryszcze o których tu mówi wiele nastolatek. Ich pryszcze to przy tych gulach...pryszcz Jeszcze ważna sprawa, tego preparatu nie można stosować w ciąży bo przez przenikanie przez skórę może uszkodzić płód. Pewnie ciekawi was cena. Ja za ten 0,05% (którym można sobie kuku zrobić) zapłaciłam 35zł, za 0,025% ok.32zł a! i naprawdę działa cienka warstewka a nie lanie na siebie bez opamiętania, wiem co mówię. U niektórych nie trzeba stosować codziennie bo może zbyt silnie działać tym bardziej że nie będziemy sie łuszczyć od razu po zastosowaniu tylko za kilka dni, więc jesli się zdecydujecie na ten preparat to kontrolujcie to co robicie. Efekty po miesiącu są juz naprawdę niezłe. Ja ze swojej strony gorąco polecam, bo sie problemu pozbyłam. (a w swojej desperacji zastosowałam już nawet polecany przez kogoś peeling z mąki, gdzie miałam świadomość że to nie działa)

Gość gość
ja od jakiegoś czasu eksperymentuję z naturalnymi sposobami. Wcześniej stosowałam plastry takie jak tutaj są opisane; http://pieknojestwtobie.com/co-na-zaskorniki-otwarte-zamkniete-na-nosie/ Efekty takie sobie, cena nieadekwatna do efektów. Ostatnio kombinuję z płynem salicylowym oraz naturalnym tonikiem z cytryny. Po około 2 tygodniach jakby ich mniej powstawało, no ale do stanu idealnego i tak jeszcze trochę mi brakuje.