Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila1979

Do facetów czy związalibyście się z kobietą, która jest niewidoma?

Polecane posty

Gość Kamila1979

Gość unijny liberal
jezeli by byla piekna dupa to pewnie bom ja jest brzydki i normalnie widzacej pieknej dziewczyny bym nie mial. i nie pierdolic mi tu o jakis mnilosciach i inszych przezytkach i ciemnogrodzie. a i by nie widziala ceny gdy kupuje jej prezent wogole tania w utrzymaniu. a róhanko przecie takie samo. bo kobieta wzrokowcem nie jest.

Gość andrzej jak zwykle
ma jakies fanaberie,szuka ideału

Gość andrzej jak zwykle
taka dziewczyna potrafi równie mocno kochać,a moze nawet mocniej.nie skreślaj takich dziewczyn

Ja ich nie skreślam, te osoby mają takie samo prawo do miłości jak każdy,ale na tym etapie na którym jestem raczej nie chciałbym wchodzić w taki związek,moze kiedyś zmienię zdanie,nie wykluczam tego,życie to ciągła ewolucja.

Gość andrzej jak zwykle
to dobrze ze ich nie skreslasz

Gość nie robi mi to zadnej roznicy
jak kochac to kochac

Gość unijny liberal
bede jej puszcZal piosenkie pt: tyle slonca w caklym miescie nie widzialas tego jeszcze popatrz no popatrz. a moze nawet sam jej zaspiewam.

Gość pamparraram
Kamila1979 >>> to ty robilas kwasy w dziale ciaza??? jak to ty to musze przyznac jestes zdrowo jebnieta

Gość Donald NIEUDACZNIK
Czy Unijny Liberał to coś związane z ruchem gejowskim ?

Gość Kamila1979
Jakie "kwasy w dziale ciaza" ?

Gość wolny człowiek
wiesz, to tak jakbyś się spytała czy związalibyśmy się z brunetką Raczej przy tworzeniu tego czegoś jak związek z drugą osobą występuje wiele fundamentów, jeśli te podstawowe czynniki zostają spełnione to niepełnosprawność jest jedynie drobną przeszkodą

Gość OVirginO
wolny człowiek.. a co ci nie pasuje w brunetkach?

Gość wolny człowiek
ew Blondynkach/rudych/łysych

Jakby dobrze ciągnęła to czemu nie ;) A tak powaznie to raczej nie. Jest tyle widzących kobiet, wiec po co dodatkowo obciążać się problemem? Tak samo nie zwiążę się z dziewczyną grubą, brzydką, bardzo wysoką, z brzydkimi zębami, brzydkimi piersiami, dużą dupą lub brakiem jakiejkolwiek inteligencji. Na świecie jest tyle ludzi, że każdy moze sobie wybierać kogo tylko chce.

Gość a ty jestes tylko
facet taki se a masz takie wymagania

wymagania? fajna, ładna, zgrabna młoda dziewczyna. Takie wymagania ma 90 procent facetów. Pozostałe 10 lubi innych facetów i owce :)

facet taki se - racja, 90 % takie wymagania pewnie ma, ale z tych 90 % tylko z 10 %, no może ze 20% ma właśnie takie kobiety ;) - spójrz z boku, zaobserwuj, naprawde pięknych, zgrabnych i inteligentnych kobiet nie ma niestety aż tyle, by 90 % z Was je miało (jeśli przyjmiemy, że bedą wierni swym ideałom, wymaganiom, itp.) wymagania to jedno, a życie to drugie :) zazwyczaj \"faceci tacy se\" w efekcie lądują z kobietami \"takimi se\" i niekoniecznie się do tego przyznają (przed światem i przed sobą nawet), że one są tak naprawdę tylko \"takie se\" ;)

Gość henk1
To trudne pytanie a takiego problemu nie mam więc,,,,

mala megi :D hehehe.. masz dużo racji :) Chcieć a mieć to dwie różne rzeczy.. Co do tych pięknych kobiet.. to czesto jest tak, ze normlani faceci się ich boją. Boją w sensie \"i tak dostanę kosza\". Dlatego faceci \"tacy se\" szukają mniej atrakcyjnych dziewczyn.. przy których czują się pewnie. Jednak osobiście wolałbym jedną zwyczają dziewczynę o dużym sercu i pięknym uśmiechu, niż 100 ślicznych zadufanych w sobie i dwulicowych piękności. Tak to już w zyciu jest :).

Gość a ty jestes tylko
nareszcie normalnie piszesz

facet ... - bo przede wszystkim liczy sie to \"coś\" ;) nie jestem facetem, ale znam bardzo wiele osób niewidomych i myślę, że niewidoma dziewczyna również może to \"coś\" w sobie mieć :) Pozdrawiam

a ty jestes tylko - bo facetów czasami trzeba po prostu sprowokować, sposobem trzeba wyciągnąc mądre rzeczy :) facecik, bez obrazy ;)

No coz. Mam pewną kolezankę.. z którą bardzo lubię rozmawiac i spędzać czas. Z charakteru dziewczyna idealna. Niestety jest brzydka jak noc.. i w sumie przez to kompletnie mnie do niej nie ciągnie. Podejrzewam, ze w przypadku osoby niewidomej byłoby podobnie, chociaz to tylko gdybanie bo a mojej rodzinie ani wsrod znajomych nie ma osoby neiwidomej.

osoba, kobieta niewidoma może być tak samo wspaniała, jak ta w pełni sprawna, ale nie ma się co oszukiwać - nawet najbardziej zaradny niewidomy potrzebuje stałej pomocy i decydujac się na taki zwiazek, trzeba się liczyć z tym, że jest to duże wyzwanie, odpowiedzialność i w pewnym sensie tez obowiązek. Taki związek może być udany, szczęśliwy, ale nie łatwy - to na pewno

mała megi... za to czuje że ty masz to \"coś\" :D.. Ujęło me serce twoje tłumaczenie na temat \"takich se facetów\" z \"takimi se kobietami\".. :) Heh.. you turn me on :D Z ktorego rejonu polski jestes? I powiedz, czy jestes \"taka se\" ?! :P

Gość heh niewidomi jakoś żyją więc
co to za odpowiedziałność? :P