hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 czajniku mialo byc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 dzieks:) ale nie czajona :D fuks :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 Eternity to sie nazywa wejscie z klasa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 zjawiłam się akurat na wręczenie ziela!!:) mam to wyczucie,nie?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 hahaha wejscie smoka :D Bruce Lee ze mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 hihi zawsze sa nie czajone;) tylko czasem tak wyjdzie hehehe Dalej u Was strajkuja?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 ahahha Izunia tez ma wejscie :D z wyczuciem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 Izunia;)hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 hihi bo tu juz kazdy wprawiony;)by wyczuc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 nie wiem czy strajkuja wczoraj nie wlaczalam wcale tv ale o 10 mam wiadomosci to sie dowiem :) chyba ze wczesniej Dea wpadnie i nam powie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 mnie sie wydaje że tu nalezy posty nabijać,a nie z mojego wyczucia się nabijać!! ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 u nas w tv pokazywali ze tlok w autobusach:Oi taxi trudno zlapac hihi dobre ja wiecej wiem co u Ciebie sie dzieje w kraju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 Izunia nikt sie nie nabija a wrecz chwali dobre wyczucie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 Przed chwilą to eternity się nabijała,że dealerem jestem :D Zamiast się cieszyć,że jej zioło daję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 hahaha no i widzisz po co mam ogladac tv ? :D u nas w miescie spokoj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 nie nabijam sie Izunia ja nabijam ino posty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 dealer sprzedaje a nie rozdaje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 bij bij Eternity coby tego tysiaca ubic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 hahahah wlasnie Izuni napisalam na szopenie ze ma tez z tego zysk- ilosc postow na liczniku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 też cię lubię! ja też nabijam......a przynajmniej staram się ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 hihi licza sie zyski:D bij Izunia bij:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 niby slonko na dworze ale jak pootwieralam wszytkie okna to mi rece dretwieja na klawiaturze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 hahahah juz sie gubie :D ale nabije :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 heheh mi tez troszke pizga po rekach ide sie ubrac albo ktores okno zamknac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 no tak.....zioło wirtualne to i zyski wirtualne!!:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 hihi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 no to teraz zyski dla mnie:P mialam dobre wyczucie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 tja.....albo sie pojawię na wręczanie zioła......albo się podłożę :O faktycznie wyczucie pierwsza klasa ;) Uwaga!Wręczam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 hihi dzieki a to na pocieszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach