eternity1302 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 hahaha Lena za pozno :D Dea dla Ciebie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Za wyliczenie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Za podlozenie:D:P sie moje:P oczywiscie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 no i w Canadzie ponoc tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 I za nabijanie:D Palta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 hahaha no w Kanadzie tez :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 kompetycja do stronki ze ho ho - trza szybkiego palca sobie wyrobic :D a za zielska duze dzieki Lena - ucze sie od Mistrza ;) !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Canadzie :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Dea ,Lena jest prawie ;) nie do pobicia jesli chodzi o stronki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 :D:D:D:D Oj juz nie gadajcie;) :P,jaki ze mnie mistrz tam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 hehehehe Eternity:D No wlasnie \"prawie\":P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 brrrr zimno :o a jeszcze chatke wietrze bosmy za duzo wczoraj najarali :o ide sie ubrac albo czyms zajac na rozgrzewke :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Musze jednak troche sie przylozyc ;) ihihihhih :D Bo CUS ostatnio sie opuscilam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Ja wychodze na maly shopping:D A potem szybko po malutkiego do przedszkolka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Łoooo mamoooo ale tu wojna o stronkę była. Wręczam zioło.... Lena może Dea się z tobą podzieli ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Dla Was kobitki:D Za kolejna nowa stronke;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Do potem :D Mi tez zimno:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Lena udanych zakupów!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 no jasne ze sie podziele, Lena masz pol ka i rowne 3 listki na lodydze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 udanego shoppingu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 tra cos popracowac :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 trza? trzeba? powinnam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 a moze stronke nabije przed obiadkiem? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 sama w pogoni jestem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 ja juz wiem, jak tylko czas to ktos zawsze zza drzewska wyskoczy i stronke mi zabierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 omijam drzewa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 i krzaki.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Dea lap:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 Ale slalom zrobilam :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 test poszedl gladko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach