Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 dzięki :) muszę potrenować czajenie się na stronkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 yoh Yoh heheh i kto to mowi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 no prosze - na chwile odejsc od kompa :D Hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 nooo jedno pranko zalatwione i drugie sie robi :) tylko chmury jakies przylazly :( tyle dobrze ze biale kumulusy-z nich nie pada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 oooo....mamy znawczynię chmur! :D U mnie na niebie takie biało-szare chmury....to jak one się nazywają?;) Może jak przemówię do nich po imieniu to pójda sobie precz!!:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 hahahahaha Izunia ale ja znam tylko kumulusy :D az wstyd bo sie czlowiek kiedys uczyl tego w szkole :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 a u mnie sa i biale i bialo-szare a nawet cos czarne tyz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 mam nadzieje ze wiatr wywieje i nie bedzie potem padac:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 no to bije;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 nie bij ! wytlumacz ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 to jeszcze jeden :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 bede bic:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 Smiley to tak jak do pamietnika w szkole :D ku pamieci .. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 Hugolina ,bo powiem mamie ze bijesz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 a mow:Pmoze poprawi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 no i leje:Oteraz to bede naprawde bic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=cCM-r8Lo3Lg dawno u nas muzycznie nie bylo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 juz mam slonko:Dech cala Belgia hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 U nas byla burza:O,ale po burzy zawsze wychodzi slonce:D Tak,jak wlasnie teraz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 Smiley!!!! hahahahhaa No leje z Twojego tekstu!!! \"Wpisuje sie\" :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 Nabijam Wrocilam z miasta i od lekarza:) Zajebista kurtache wciagnelam dla malego:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 I sobie podkolanka;) Takie we wzorki brazowe,do nowych brazowych butow:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 A teraz nabijam:D:D:D:D I pije kawke;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ave master lucyfer Napisano Wrzesień 4, 2007 ave master lucyfer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 a czajniki pewnie siedza w krzakach i sie czaja:P:P:P hehehhee,maly walsnie na siedzaco odjezdza:P na sofke nie chhce isc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 hehehe Jakis lucyfer mi sie podlozyl:D Buahahaahha:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 Podbic pewnie chcial;) ihihihih :D No bo ja podbijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 Ide se jarnac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 4, 2007 :) teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach