hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 You are :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Hugolina, no to tys 60 zaliczyla :D mosz praca mnie dzis dobije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Dea :D szoka doznalam:Pwlasnie przeczytalam ze w Tatrach lezy ponad 25 cm sniegu !!!! w Zakopane tyz pada snieg !!!! przeciez to dopiero poczatek wrzesnia !!!!! a ja narzekam ze mam marne 15 stopni:O hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 a co tym goralom sie popiepsylo czy co? Ale tak w Tatry to bym se pojechala .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Rano mnie nie chciało wpuścić na topik :O Może topik mnie nie chce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Izunia To tylko cos szwankowalo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Nabijam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Jeszcze raz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 mam nadzieję że tylko coś szwankowało :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 jak nikogo nie ma to ja sobie ponabijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 I zielem sypnę skorom dealerka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 hej dziewuszki :) wpadlam tylko na moment usciskac was i przeslac calusy, widze ze pieknie nabijacie nono mam dzis slaby dzien znaczy fizycznie sie czuje nie najlepiej, nawet mi sie na plotki nie chcialo ruszac z domu..chyba ide sie polozyc poki mala spi, albo zagram sobie w niezniszczalne Simsy narazie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 co do pogody hugolina to nie tylko w gorach masakra moj brat jest wlasnie nad baltyckim i leje od kilku dni siedza w kampingu i graja w karty.. urlop ze hej :( mam nadzieje ze sie polepszy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Martik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Nabijam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 no wreszcie ktos sie odezwal :) :D zartuje jest okey valeriana mam do Ciebie pytanko zdajsie do Ciebie ale nie jestem pewna czy to pisalas ty - juz pisze o co mi chodzi, byl kiedys taki topic o samochodach - mieliscie w planach kupno bmw.. jak kupicie dajcie znac jak sie sprawuje :) i czy zadowoleni :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 no ta tez dobije :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 sorrryyy, chcialam powiedzec, no to ja tez dobije :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 hehehe przybijam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 a tu tak nieladnie jakos wyszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 czaju czaju ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Lena, znowu w krzakach??? :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 dobra zmykam po napoj bogow - dla mnie mocna kawa :D dziewczyny skad jestescie ? czodzi mi skad klikacie oczywiscie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Nie,ja bylam gdzie indziej:D Ale nabijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Martik ja z DE :) Masz ziolkoza stronke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 he he :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach