***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 heheheh Dzieki:D Ale,kto pierwszy,ten lepszy:D:P Tak juz jest!!!! Palta!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 hihihihihi to ja też nabiję :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Izunia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Nabijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Ubijam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 to ja podbijam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 A ja podbijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Mialo byc przybijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Lena zdecyduj się!!!!!!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 NabijaM:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 a ja przebijam!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 a ja podbijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 wybijam??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 nadbijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 rozbijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 wczoraj wieczorem musialam pojechac do polskiej rodziny-robilam za tlumacza :Pbo oni oprocz polskiego nic wiecej:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 kosmetykow tych nigdy nie uzywalam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 hm teraz wszystkie wywialo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 albo sie czajniki czaja heheh i czekaja az dealerka rozda;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 :D:D:D:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 ktora sie pojawi?? stronka sie zbliza:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 zaraz obadamy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 :P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 a nie mowilam:D hahahahah Lap dealerka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 tzn dobre wyczucie mialas;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 stronke zgarnela i nawiala:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 dzięki......dealerki tak czasem mają ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Izunia, za wyczucie ;) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach