Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Martik :D :D :D za stronke, cichaczu ty!!! musze mniej gadac a wiecej dzialac!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 ja z UK, w tym momencie City :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 hehe nabicie udalo sie przypadkiem :) relaksuje sie wlasnie, za godzinke maz z pracy wraca, moja coreczka wciaz spi nic tylko szalec... zmykam do milowa :D rodzinke dalej wirtualnie tworzyc, czlowiek nie taki co sobie nie pogra od czasu do czasu z trzydziestka na karku :D buzki tymczasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Martik:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 E tam,se jeszcze raz nabije:D Posta:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Nadal slonko mamy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Nabijam i wybywam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Martik Lena sama? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 ale ja tez za niedlugo z pracy zmykne :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Smiley:D oszolomie:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Nabijam:D Wlasnie wrocilam z dziecmi z nad dworza:D Szamaja kolacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Chyba se jakies winko walne:D :P Lampke!Zaznaczam,a co bedzie pozniej ,to nie wiem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 No to se nabije;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 A u nas jeszc ze slonko:D Ale pizdzi z lekka:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Martikkopa lat chcesz kupic autko? bmw ? no ja taki mam:D ma ponad rok czasu i sie nie psuje:D a jak sie przycisnie to sruuuuu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Martik jeszcze masz za wyczucie:Dczytaj za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Izunia tu do poludnia topik nikogo nie chcial:Oa raczej nie wpuszczal-ale Eternity napisala gdzie trzeba hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 wszystkie pracuja??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 jeszcze nabije bo zaraz wybywam z domku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 a ja przybylam do domku z powrotem :) cieplo sie zrobilo to co mialam w domu siedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 nabijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Yo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 ja tez dobranoc mowie zaraz do lozeczka :) hugolina - napisz jak wrazenia :D moj maniakuje i juz raczej padlo na bmw wlasnie, chcemy 3 kupic, wy jakie macie ? mowisz nie psuje sie i o to chodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Hugolina na dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 Smiley no jak nie jak tak :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 moj facet na razie zaszyl sie w komputerach ( w tej chwili w domu stoi trzeci z kolei ) z samochodami mu troche przeszlo - nooo chyba ze to samochody w ktorejs jego grze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach