martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 nie przejmuj sie moj tez maniak komputerowy i to od lat, na szczescie az tak bardzo mu nie bije, wie kiedy moze pograc i kiedy nie ma na to czasu, ma zdrowe podejscie :D jednak faceci to duze dzieci lubia takie zabawki nie powiem :) komputery konsole i gierki .. ten ich swiat :D zreszta ja nie lepsza tez ciupie w gry jak mi sie zachce :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 u nas tez dom gier: 3 kompy i konsola majgad :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 sie rozgadalam a tu trzeba lulu......... :D dobranoc stokrotki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 a nabije se jeszcze co mi tam na nowa stronke co by statystyki w gore sie pnely :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 dobranoc dobranoc plchy na noc ............. :D :) ale mam hallo to chyba z nadmiaru pepsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 co minute nowy temat.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 lalalalala lala lalalala :p :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 :d :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :p :p :p :p :p :p :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 spicie ?? nikt mi nie pomoze ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 no i dalej w gore na nowa stronke :) siup .......... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 zmykam do spania zmeczylam sie nabijaniem :) papatki do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 ale nowa stronke musze zaliczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 i jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 a co tam nie moge byc gorsza niz reszta z nabijaniem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 co wy takie spiochy ?:D no dobra ja tez powoli senna ale slowo to slowo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 jeszcze sobie lukne co w tv :) moze jakies fajne seriale kto wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 no i dalej ta sama strona :( ciepliwosc to nie moja mocna strona :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 nikt nie pomoze ? zadna zblakana duszyczka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 dobra nie narzekam robie dalej swoje ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 ale mam czas :) niezly nie ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 moj sie wlasnie spytal .. z kim tak piszesz ?:D dobre :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 nie mam juz sily normalnie podziwiam wszystkie nabijaczki te wasze kwiatuszki i cale ozdoby normalnie poklony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 nie poddam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 hurraaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!! d o b r a n o c s p o k o j n e j n o c y :D buzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 5, 2007 ale se pogadalam :P to juz ostatni moj post na szczescie :D papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Pierwsza!! Nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 U nas na razie slonko:D ale zimno! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 A jutro juz piatek:D I weekendzik;) :D Yupi !!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Martik:D Stara nabijaczko:D Masz zapal se z rana:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach