hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Bry:D Martik lap za wytrwaloscmezowi trzeba bylo powiedziec ze piszesz z tymi co bija:D-posty oczywiscie hahaha My mamy combi-wiec jak mam gdzies nim sama zaparkowac :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 u mnie dzis cieplo:D poszlam w dlugim rekawie i sie zgrzalam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 witanko :D ranne ptaszki z Was :) ja tez kiedys bylam ale sie skonczylo po przyjezdzie tu, teraz rano nie moge nigdy oczu otworzyc chocbym i spala 10 godzin :p Tez sie zapowiada sloneczko, ale lepiej sie nie napalac wiadomo jak tu z pogoda .... co do autka to kombi fajne bo duze tez bierzemy taka opcje ale moj chyba jednak zostanie przy zwyklym (estetyka dla niego najwazniejsza ) :P na razie jestesmy na etapie szukania ...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 dziewczyny mam babskie pytanko, korzystalyscie moze z kosmetykow body shop chodzi mi o makijaz jakiej; podklad, cienie do oczu itp ? polecacie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 melduje sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Martik - po pierwsze lap za nocne monologi i stronke po drugie, kosmetyki body shop kiedys tam uzywalam, sa dla mlodych skor to teraz juz nie dla mnie :( Ale tak naprawde to nie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 hugolina, a gdzie ty wieczorami wychodzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 dzieki za kwiatuszki :D nabijanie nocne a potem nie moglam spac :p dzis troszke niekunanke mam ale ide zaraz po druga kawe to mam nadzieje mi przejdzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 ja jak narazie na soku marchewkowym i czerwonej hebatce jade :) ale smacznej kawki zycze! Ok, szef przyszedl trza sie zaszyc w paperach :( do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 narka ja sobie cos ogladne potem musze sie zbierac do kolezanki milego dnia pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Nabijam!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Witam!! :) Ja mam kawę przy boku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Nabijam:D A ja sniadanko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 no to jo tez nabijam ale tylko z herbatka (juz druga) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 pH to ja też troszku ponabijam (się?) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Bu!!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Kazdy Polak po jedzeniu ,nie zapomni o ....paleniu:D Ide czas dyma puscic;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 nabijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 ja nie moge bo mam zebranie :( Lena, zarajaj za mnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 nawet dwa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Dea:) Ma sie rozumiec ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 ku ku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 :D :D :D :D :D ide mitingowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 REMIS!!! :D:D:D:D:D Osz Ty:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 ale czajnik ze mnie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Lena wyglada na potrojny!!! naprawde teraz ide! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Dealerk wręcza ziele!! Proszę się grzecznie podzielić skoro był remis :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach