hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Izunia dzieki-dealerko Ty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 pij pij Izunia hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Do potem!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 ja pic nie moge:Pbo musze po mala do szkoly isc:)a nietrzezwym dziecka nie wydadza:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 do potem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 ja juz spita :o Lena, gratulacje cyferki! i masz tez zielsko hugolina, dla ciebie tez za swietny podklad ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Dzieki Dea:) Wlasnie czytam caly czas o tej malej:( Jak mozna zostawiac same dziecko w domu,a samemu isc sie zabawiac....:O Nigdy sama dzieci nie zostawilam w domu!!! Uwazam takie cos za zero odpowiedzialnosci!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Lena, z jednej strony tak ale z drugiej, byli tylko 50 metrow od domu i co pol godziny sprawdzali malych. Niestety, wystarczylo zeby tragedia sie stala. Nie bronie ale tez nie osadzam. Oni na pewno sobe robia wyrzuty sumienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Po 11 godzinach rozmowy stwierdzili,ze matke aresztuja,,,musieli miec chyba jakies pdstawy!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Gora odkurzona:D Duzy juz w domku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 No, mowia ze musza jej zadac pytania ktore nie moga zadac jesli jest tylko swiadkiem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 duzy to stary? przeciez o 16tej mial byc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 hehhee :D Duzy,to starszy moj chlopak-syn:D A moj M przyjedzie ok 16:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Teraz schody na dol i dol:D Straszy syn wlasnie do lekcji sie zabral:D A dol to ruki cuki i gotowe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 a co on tak wczesnie ze szkoly przyszedl? ile ma lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 :D No tak koncza w piatki o 11:35 :D 9 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 w niedziele syn wybywa na urodziny do kolezanki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 My tez ,ale do mojej kolezanki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 O,no wlasnie moja pierwsza mala pauza:D:P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Zaraz znikam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Kafe mi cos muli Pranie juz suche i kolene prasowanie:O Lo Mamo!!!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Wykorzystalam,moment,gdzie wszystkie czajniki zajete sa:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Koniec pauzy:D Do roboty!!!! :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 nabijam:Pi ide jesc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 ja tylko siusiu poszlam, ty! coraz mniej zielska po mojej stronie! Masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 jeszcze podbije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 hugolina, smacznego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 Dea:D \"kto po wsi chodzi ten swojej dupci szkodzi:D!\" :) Podziele sie z Toba:D Masz!! nie jestem,taka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 i dobije:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach