i_was_cunt_once 10 Napisano 2 godziny temu znasz huey lewis and the news? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i_was_cunt_once 10 Napisano 2 godziny temu ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i_was_cunt_once 10 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Żreciegöwno napisał: Nie słyszałem nigdy Ich wczesna twórczość była trochę zbyt nowofalowa jak na mój gust. Ale kiedy w 1983 roku ukazał się „Sports”, myślę, że naprawdę się rozwinęli, zarówno komercyjnie, jak i artystycznie. Cały album ma czyste, klarowne brzmienie i nowy blask doskonałego profesjonalizmu, który naprawdę dodaje utworom dużego kopa. Porównywano go do Elvisa Costello, ale myślę, że Huey ma o wiele bardziej gorzkie, cyniczne poczucie humoru. W 1987 roku Huey wydał swój najbardziej udany album „Fore!”. Myślę, że ich niekwestionowanym arcydziełem jest „Hip To Be Square”. Piosenka tak chwytliwa, że większość ludzi prawdopodobnie nie słucha tekstu. A powinni, bo nie chodzi tu tylko o przyjemność płynącą z konformizmu i wagę trendów. To także osobista deklaracja o samym zespole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i_was_cunt_once 10 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Żreciegöwno napisał: Fajnie jak się ma dobre słuchawki albo głośniki z których można zrozumieć tekst mieszkasz tyle w anglii i nie rozumiesz o czym spiewaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i_was_cunt_once 10 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Żreciegöwno napisał: Na dobrych słuchawkach rozumiem ale nie wszystko a po co ci sluchawki ja mam dobre glosniki, mam wierze hi fi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i_was_cunt_once 10 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Żreciegöwno napisał: Ja mam tylko 5gb neta na miesiąc, nie moge odpalać jutube, bo to mi za dużo neta zre ale bieedak kuurwa, ja mam 50 gb pakiet na telefonie i przekraczam normalnie nieraz rachunek po 200 zl przychodzi wyjeeebane mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i_was_cunt_once 10 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Żreciegöwno napisał: Też miałem, ale teraz mieszkam w namiocie i nie mam do czego podpiąć wieży to przyjc do mnie, posluchamy razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach