***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 Ello! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 witanko widze ze nie ja sama jeszcze spie najchetniej glowe przylozylabym do podusi i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 jestem jestem, ale pracuje na chleb powszedni :( hugolina, no pewnie ze nieprzyzwoita jestes :p ale z checia sie przylacze i paniusi udawac nie bede :D Lena - tez ello Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 to nabijam na pobudke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 hihi Dea toz to ja nie mwoie ze Ty paniusia jestes:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 eternity :) haslo dnia - nie chrapac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 i dobije jeszcze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 hihi Dea przypomnialas mi ze ja chleba doma nimam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 osz ten gupi limit minutowy ja nie chrapie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 hihi Eternity dobre haslo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 hugolina, no wlasnie, nawet nie musisz mowic bo wiesz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 dorzuce do hasla dnia-nie psuc i nie rozlewac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 eee tam winka od poniedzialku nie wolno :P ja wcinam teraz pishingera z wodka :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 Dea;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 ja po sobotniej impezie nie pije:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 ja dorzuce do hasla - nie przyrosnac tylkiem do sofy na pol dnia :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 wiec tu same paniusie hehehe;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 hahaha ja tym pishingerem kaca lecze -klin klinem ;) :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 hahahaha Eternity rozwalasz mnie dzisiaj:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 dobra z kacem zartowalam ale pomaga stopniowo wyrownywac poziom krwi w alkoholu ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 osz sie zagapilam :P lap Hugolina czajniku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 idem lukac na poczte podobno jest kilka wiadomosci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 ta byla nie czajona serio:) ja z doskoku zagladam bo prasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 no i pada juz u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 tu tez szaro :( hmm, ja chyba do pralni zaniose troche ciuszkow to mi je tam tez wyprasuja.... leniuch ze mnie ze az strach! czego ja ta moja corke naucze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 Dea:) nauczysz jak ulatwiac sobie zycie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 Hej!! Uwaga!dealerka wręcza zioło!!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 dzieki:D no ja juz z glodnym moge pogadac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach