Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

hugolina, ciagle napaczniala? hmmm pop corn :D kosmetyczka nie zadusila :) ale wygladam 10 lat mlodsza :classic_cool: ah, zeby ;)

poslucham sobie troche tych piosenek co poprzesylalyscie, a ze bylam w pracy to nie moglam :( Mam nadzieje ze nie smutne bo pije winko (czerwone!) i sama bo chlop woli w pubie siedziec 😡 jak przyjdzie do nabije!!!!!!! 😡

nie moge znalezc tej muzyczki :( :( :( :( tak duzo nawalilysmy dzisiaj ze odkopac nie moge 😠

wpadlam powiedziec dobranoc nie wiem kiedy przeczytam coscie tu narzezbily :P Lena masz za stronke 🌼 choc pewnie i tak wygladasz jak ujarana z radosci ;)

Dea Ty utul chlopa a nie ubijaj;)ubijaj tutaj i bij:D Eternity pewnie spisz jeszcze:P

dzien dobry :) co slychac ? :) mala dalej goraczkuje niestety ale poczekam do wtorku moze jej przejdzie :) nietomna jestem wstawalam do niej pare razy w nocy maz tez biedak ciekawe jak rano oczy otwieral :)

hello 🖐️ Hugolina 🌼 masz racje , o topikowej godzinie 9:14 jeszcze spalam bo u mnie byla 8:14 pospalam sobie prawie do 10tej :)

Martik dla corci 😘 ❤️ jak goraczkuje to z jednej strony dobrze bo znaczy ze organizm walczy ale z drugiej strony zeby tak dlugo to :( bedzie dobrze :)

oooo pamietacie tego blondaska Chesney\'a Hawkins\'a ? wlasnie leci :D I\'m the one and only :D lo matko! i on mi sie kiedys podobal :D zupelnie nie w moim typie :P