Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 milej nocki Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 hugolina, ciagle napaczniala? hmmm pop corn :D kosmetyczka nie zadusila :) ale wygladam 10 lat mlodsza ah, zeby ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 poslucham sobie troche tych piosenek co poprzesylalyscie, a ze bylam w pracy to nie moglam :( Mam nadzieje ze nie smutne bo pije winko (czerwone!) i sama bo chlop woli w pubie siedziec jak przyjdzie do nabije!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 nie moge znalezc tej muzyczki :( :( :( :( tak duzo nawalilysmy dzisiaj ze odkopac nie moge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 holender, no gdzie sa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 pewnie tak jak wszystkie poszly spac :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 no przylazl, marnotrawny.... ale nie nawalilam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 za to podbije :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 7, 2007 a teraz na dobranoc, bo winko zakrecilo mi w glowie :o i spac trza isc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 wpadlam powiedziec dobranoc nie wiem kiedy przeczytam coscie tu narzezbily :P Lena masz za stronke choc pewnie i tak wygladasz jak ujarana z radosci ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 nabijam :D spicie???? :o no to ja tez ide :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 Dea Ty utul chlopa a nie ubijaj;)ubijaj tutaj i bij:D Eternity pewnie spisz jeszcze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 to nabije:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 i ubije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 wybije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 rozbije:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 zbije:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 rozwale:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 podloze sie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 iiii.......:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 dzien dobry :) co slychac ? :) mala dalej goraczkuje niestety ale poczekam do wtorku moze jej przejdzie :) nietomna jestem wstawalam do niej pare razy w nocy maz tez biedak ciekawe jak rano oczy otwieral :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 Macham i.......znikam!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 hugolina martik zdrówka dla małej!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 znowu pomagam w nabijani:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 hello Hugolina masz racje , o topikowej godzinie 9:14 jeszcze spalam bo u mnie byla 8:14 pospalam sobie prawie do 10tej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 Martik dla corci jak goraczkuje to z jednej strony dobrze bo znaczy ze organizm walczy ale z drugiej strony zeby tak dlugo to :( bedzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 pogoda sie zepsula !!! a mielismy w planach posiedzonko na ogrodzie przy grillu i \'dodatkach\' ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 oooo pamietacie tego blondaska Chesney\'a Hawkins\'a ? wlasnie leci :D I\'m the one and only :D lo matko! i on mi sie kiedys podobal :D zupelnie nie w moim typie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach