Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 hmmm, nie podoba mi sie ta roznica czasowa ja zaczynam byc glodna a tu jeszcze pol godziny do przerwy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 ja jadlam bo cora ma przerwe w szkole i przychodzi na jedzenie wiec jem z nia:)co by jej smutno nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 ja popijam barszczyk z torebki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 pewnie z Knorra:D ja mialam zupke jarzynowa i ryz z warzywami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 pudlo Amino mialo byc :D ale bym sobie takiego barszczu wypila:Phi a tu takich nima:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 nie.......Winiary :) wkurza mnie ta wyskakującaq co chwilę ankieta.....wrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 2 kawy wypite i nie tomna jestem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 hihi nie trafilam nooo Mi tez tak ankieta wyskakuje ale ja omijam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 Izunia wyslalabys jedna paczke barszczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 już mi się znudziło klikanie w jej krzyżyk......nie rozumie od pierwszego kopa że jej nie chcę!!!!!!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 wieje u mnie i szaro buro brrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 nio ja tyz nie kcem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 nie ma problema...... już włożyłam do kieszeni i.............fruuuuuu poleciała poleciała do ciebie!!!!!! :D zaraz powinnaś ją odebrać!!:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 che barszczyku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 toż wysłałam!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 chiba wiatr ja porwal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 albo inni spragnieni przechwycili po drodze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 tak się zastanawiam czy sobie jakiegoś krokieta nie dokupoić do tego barszczyku.....od razu obiad bym miała gotowy!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 podobno sa gdzies u mnie polskie sklepy z polskim jedzeniem-bede musiala obadac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 ja tez barszczyk chcem :( ale chyba cosik innego mi przeznaczone, bedzie pewnie pasta... a jaka ankieta? bo ja nie mam :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 Izunia, a ty gdzie te Winiary kupujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 hihi jak szybko i gotowe no krokieta to nie wysylaj to to umie sama zrobic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 hihi i przypadkiem stronka wpadla:Dbo sie dea podlozyla;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 wyskakuje co chwilkę takie badziewie,żeby wypełnić ankietę....tobie zajmie to TYLKO 10 min,a oni będą mieć WAŻNE wyniki badań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 ale podklad ;) hugolina bo ci sie nalezy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 ankieta na ekranie-zajmie tylko chwilke heheh cos sie odczepic nie chce !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 oki, ide siusiu a potem cosik zjesc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 tja.....przez przypadek ale ja chitra nie jestem,masz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 dea to smacznego:) i dzieki za ziolo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 hm liczylam wpisy i zostalo jeszcze dwa do konca i mysle pewnie sie podloze a dealerka zgarnie stronke a tu Dea wpadla hahah i sie trafila mi noo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach