hugolina 0 Napisano Wrzesień 18, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 18, 2007 Hugolina :) to super ze w koncu trafilas na butki :) z gratisem widze ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 :D Nabijam:D Dzien dobry bobry:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 I jeszcze raz:D Ide se jarnac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Ale hebel u nas:O:O Tylko 4 st.:O SZOK!!! Ale juz widze,ze slonko wstaje:D Moze sie ociepli:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Musze jeszcze z kartonu wygrzebac moje botki ocieplane,bo w samych czolenkach bedzie mi baaaaaardzo zimno:O No tak!Nadeszla nasza jesien:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 :P . :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Czajniki jeszcze spia:D :P:P hyhyhhyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Moze stronke przed wyjsciem jeszcze drapne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Od teraz jeszcze 5 :D ihihihih Moze bede szczescie miala:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Oby tylko nie padalo:P Reszta niewazne:D Jestem ciekawa jaka Wy macie pogode?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 :) Dzisiaj z dzieciakami na pobranie krwi jade:O Malemu wczoraj tlumaczylam co go czeka,ale czy skumal:O tego nie wiem!! Oj szkoda mi juz go teraz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Ale bynajmniej bede wiedziec na czym stoje! Musi przejsc przez to,zebysmy wiedzieli co mu jest! Po antybiotyku ogolnie jest ok:) Nie kaszle w nocy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 :) Wroce ok 12,takze sie zamelduje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Czyzby juz czas na nowa stronke?? hehehehe :D A teraz ide kawke pic:) Zamelduje sie jak wroce:D Milego dzionka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Teraz!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D U siebie juz tez drapnelam:D To sie zdziwia:P hehehee :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Eternity hehe gratis byl:)za chodzenie hahaha juz sobie zrobilam zakaz kupowania spodni i kurtek :Pbo juz szafa nie miesci :Ozobacze czy wytrwam w postanowieniu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 bije bo zaraz zamarzne:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 podbijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 ubijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 wybijam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 teraz poscik za tych u ktorych tak zimno jak u mnie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 brrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 i jeszcze jeden:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 i jeszcze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 19, 2007 Lena lap nalogu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach